Bröllop & Fest

På Gourmet Sofie lagar vi sedan 1997 mat med kärlek och väljer våra leverantörer med omsorg. Ekologiskt och närproducerat ligger oss varmt om hjärtat. Vi väljer de bästa råvarorna med kvalitet, säsong och vår planets bästa i åtanke. I kombination med vår kärlek till råvarorna, känsla, nyfikenhet och kunskap skapar vi traditionell catering med modern twist till både företagscatering och privatcatering. Den ekologiska andelen råvaror i vår matlagning ökar i takt med våra leverantörers utbud.

À la Carte 
Mellanstor Buffé
Stor Buffé

En av våra bröllopskunder skrev
“Som kost- och hälsovetare var maten något av det viktigaste, förmodligen det allra viktigaste, för oss under vår bröllopsmiddag. Att komplettera och plocka ihop en egen meny som passade oss och vår budget var inget problem för Gourmet Sofie, som dessutom hela tiden snabbt svarat på eventuella frågor och funderingar. Servicen och bemötandet har varit toppklassigt och vi är väldigt nöjda. Något av den bästa och det mest professionella bemötandet vi någonsin mött. Maten var fantastisk och jag uppskattar (så klart som kostvetare) extra mycket att de arbetar mycket med goda vegetariska alternativ och ekologiska råvaror. Vi hade inte kunnat få en bättre upplevelse!”

Högtider

Vi på Gourmet Sofie har gedigen erfarenhet av att anordna stora högtider för privatpersoner. Det finns många stora stunder i livet när det blir tillfälle att fira tillsammans med släkt och vänner. Genom åren har vi levererat catering till många bröllop, studenter, dop, konfirmationer, jämna födelsedagar och speciella familjehögtider.

Endast mat eller…

Vi hjälper gärna till med all cateringmat eller hela arrangemanget med personal, porslin, linne, möbler, blommor – Ni väljer. Vi träffar er gärna för ett personligt möte där vi pratar igenom vad som passar just er tillställning. Det kan vara råd, tips och idéer om menyval, barnportioner, bordsuppställning, dukning eller provsmakning av den tilltänkta menyn. Välkommen att kontakta oss för diskussion och offert!

Vi väljer våra leverantörer med omsorg och alla våra råvaror är noggrant utvalda. Vi använder främst svenska råvaror och där det är möjligt ekologiska och närproducerade. I vårt kök välkomnas råvarorna och förädlas i vacker kokkonst för att ge bästa smakupplevelsen. Det är så vi skapar traditionell cateringmat med modern tvist.

Gedigen meny

Vi catering för alla tillfällen. Vår meny är bred. Här hittar ni det mesta – ett tjugotal temabufféer, mingeltallrikar, snittar, cocktailtilltugg, plockmat, matiga mackor, wraps, sallader, paj, frukostar, dagens lunch, middag och färdiga trerättersmenyer.

Vi har självklart likvärdiga alternativ för de som ej tål gluten, laktos eller har någon annan matintolerans. Vi samarbetar med budföretag för leverans i Göteborg med omnejd och kan leverera er mat till självkostnadspris. Se mer information under Cateringvillkor.

Endast mat eller hela arrangemanget?

Om du beskriver för oss vilka som skall bjudas och syftet med eventet så berättar vi vad som skall serveras. Med vår långa erfarenhet och kompetens har vi fingertoppskänslan för vad som optimerar er tillställning. Vi kan vår sak. Maten skapar gynnsamma förutsättningar för ett lyckat resultat. För när maten är god trivs alla, eller hur?

Vi kan hjälpa er med endast maten eller hela cateringarrangemang med drycker, personal, porslin, möbler, dukning och blommor. Ni väljer vilka delar ni vill ha hjälp med. Kontakta oss så skriver vi gärna en offert på de delar ni önskar hjälp med!

Personligt besök hos oss

Boka gärna in ett möte hos oss så kan vi diskutera era önskemål och berätta mer om vad vi kan erbjuda. Vi har lång branscherfarenhet och har många råd och tips för hur er fest skall bli lyckad. Kontakta oss idag så berättar vi mer!

Kontakta oss