Säsongsbuffé

 

Våra säsongsbufféer mättar som en stor huvudrätt och är tillagade på cirka 50% ekologiska, närproducerade och MCS-märkta råvaror.
Kan också beställas som gaffelvänlig buffé om gästerna skall mingla runt och äta på stående fot. Till alla bufféer skickar vi med en bordsskylt som presenterar rätten samt en samlad lista på de vanligaste matavvikelserna (ägg, gluten, mjölkprotein, laktos, nötter). Vi har stor erfarenhet av specialkost och lagar självklart likvärdiga alternativ för dessa personer.

Vi bjuder på leverans av Vinterbufféerna i centrala Göteborg vid beställning av minst åtta portioner
mellan kl. 10:00 – 14:00 vardagar.

Vi har även Vintertallrikar

Beställ gärna i god tid, exakt antal senast 3 dagar innan. Minimum 8 personer.

Kontakta oss


Vinterbuffé 2019/2020

  • Skaldjursröra med Dill och Pepparrot i dubbel Sandwich
  • Rostade Rödbetor med Fetaost och Ruccola
  • Örtbakad Lax på Babyspenat med Sauce Verte
  • Quinoa med ugnsbakad Kål, Dragon och Citron
  • Paprika- och chilimarinerat Kycklingbröst på rostade Rotsaker
  • Grönkålssallad med Apelsin, Morot och Fröströssel
  • Bröd och vispat Smör

Kuvertpris: 195 kr (212 kr inkl moms)

 


Buffé Norrsken

  • Citrusdressad Rödkålssallad med Chili, Koriander och Vitlök
  • Limemarinerat Kycklingbröst med rostad Paprika och Lök och Pico de Gallo
  • Bönsallad med Kokos, Russin, Nötter och Chili
  • Kryddig rostad Potatis med Chimichurri
  • Grönsallad med Mango, Salladslök och Kokosflingor
  • Bröd, Tortillas och Smör

Kuvertpris: 175 kr (196 kr inkl moms)


Vegetarisk Vinterbuffé

  • Grönkålspaj
  • Råmarinerad Broccoli med söt Tahinidressing
  • Rostade Rödbetor på Ruccola med Fetaost och Pumpafrön
  • Örtstekt Halloumi med Granatäpple och rostade Rotfrukter och Sauce Verte
  • Quinoa med ugnsbakad Kål, Dragon och Citron
  • Bönsallad med Kokos, Russin, Nötter och Chili
  • Bröd och Hummus

Kuvertpris: 175 kr (196 kr inkl moms)