Säsongsbuffé

Våra säsongsbufféer mättar som en stor huvudrätt och är tillagade på cirka 50% ekologiska, närproducerade och MSC-märkta råvaror.

Våra bufféer kan även beställas gaffelvänliga om gästerna skall mingla runt och äta på stående fot. Till alla bufféer medföljer bordsskyltar som presenterar rätterna och en samlad lista på de vanligaste matavvikelserna (gluten, mjölkprotein, laktos, nötter). Vi har stor erfarenhet av specialkost och lagar självklart likvärdiga alternativ för dessa personer.

Vi bjuder på leverans av Säsongsbufféerna i centrala Göteborg vid beställning av minst åtta portioner
mellan kl. 10:00 – 14:00 vardagar.

Beställ gärna i god tid, exakt antal senast 3 dagar innan. Minimum 8 personer.

Vi har även Säsongstallrikar

Kontakta oss


GS’s Vårbuffé 2020 

  • Tunnbrödstubbe med Serrano och soltorkad Tomatfärskost
  • Ostpaj med Oliver och karamelliserad Lök toppad med Ruccola
  • Plocksallad med Cocktailtomater och Vårlök samt Fröströssel
  • Grillad Sparris med Sojabönor, Sockerärtor och Pesto
  • Citrusbakad Lax med gröna Skott och Krassedressing
  • Fransk Potatissallad med Kronärtskocka och Kapris
  • Bröd och Färskost med Örter

Kuvertpris: 210 kr (235 kr inkl moms)

 


Buffe Linné 

  • Paprikamarinerade Smörbönor, Ostronskivling och Salladslök
  • Plocksallad med Mango, Paprika och Rödlök
  • Chipotlemarinerat Kycklingbröst med rostade Grönsaker och Limeyoghurt
  • Rostad Sötpotatis med Vårlök, Koriander och Chilicrème
  • Bröd och vispat Smör

Kuvertpris: 159 kr (178 kr inkl moms)


Go Green 

  • Plocksallad med Mangosallad, Paprika och Rödlök
  • Chipotlemarinerad Tofu med rostade Grönsaker
  • Paprikamarinerade Smörbönor, Ostronskivling och Salladslök
  • Majsbiffar med Babyspenat och Limeyoghurt
  • Rostad Sötpotatis med Vårlök, Koriander och Chilicrème
  • Bröd och vispat Smör

Denna buffé kan vi även anrätta vegansk!

Kuvertpris: 175 kr (196 kr inkl moms)