Förrätt, Varmrätt, Dessert, Menyförslag

Vi erbjuder cateringmat i Göteborg med omnejd

På Gourmet Sofie lagar vi sedan 1997 mat med kärlek och väljer våra leverantörer med omsorg. Ekologiskt och närproducerat ligger oss varmt om hjärtat. Vi väljer de bästa råvarorna med kvalitet, säsong och vår planets bästa i åtanke. I kombination med vår kärlek till råvarorna, känsla, nyfikenhet och kunskap skapar vi traditionell catering med modern twist till både företagscatering och privatcatering. Den ekologiska andelen råvaror i vår matlagning ökar i takt med våra leverantörers utbud och vi har även ett helt ekologiskt sortiment.

Vår specialitet är att laga rätt mat till rätt sällskap vid rätt tillfälle. Beskriv för oss vilka gäster som kommer och syftet med tillställningen så berättar vi vad som skall serveras för att skapa gynnsamma förutsättningar för ett lyckat arrangemang. Vi kan även hjälpa till med personal, porslin, möbler etc om så önskas. När valet är perfekt och maten god så trivs gästerna och det är en given succé! Välkommen att kontakta oss för tips, råd och offert!

Beställ gärna i god tid, exakt antal behöver vi tre dagar innan. Minimumantal 8 personer per rätt. Vi har självklart likvärdiga alternativ för de som ej tål gluten, laktos eller någon annan matintolerans. Vi samarbetar med budföretag för leverans i Göteborg med omnejd och kan leverera Er mat till självkostnadspris. Se mer information under Cateringvillkor.

Välkommen att kontakta oss för råd, tips och offert!
Kontakta oss