Förrätt, Varmrätt, Dessert, Menyförslag

Vi erbjuder cateringmat i Göteborg med omnejd

Gourmet Sofie har lagat mat med kärlek sedan 1997. Ekologiskt och närproducerat ligger oss varmt om hjärtat och när vi väljer råvaror har vi alltid kvalitet, säsong och miljö i åtanke. Den ekologiska andelen råvaror i vår matlagning ökar i takt med våra leverantörers utbud. I kombination med vår kärlek till råvarorna, känsla, nyfikenhet och kunskap skapar vi traditionell catering med modern twist till både företagscatering och privatcatering.

Vår specialitet är att laga rätt mat till rätt sällskap vid rätt tillfälle. Beskriv för oss vilka gäster som kommer och syftet med tillställningen så berättar vi vad som skall serveras för att skapa gynnsamma förutsättningar för ett lyckat arrangemang. Vi kan även hjälpa till med personal, porslin, möbler etc om så önskas. När valet är perfekt och maten god så trivs gästerna och det är en given succé! Välkommen att kontakta oss för tips, råd och offert!

Beställ gärna i god tid, exakt antal behöver vi tre dagar innan. Minimum antal 40 personer per rätt. Vi har självklart likvärdiga alternativ för de som ej tål gluten, laktos eller någon annan matintolerans. Vi samarbetar med budföretag för leverans i Göteborg med omnejd och kan leverera Er mat till självkostnadspris. Se mer information under Cateringvillkor.

Välkommen att kontakta oss för råd, tips och offert!
Kontakta oss