Mingel Cocktail & After Work

Mingla är trevligt

På Gourmet Sofie lagar vi sedan 1997 mat med kärlek och väljer våra leverantörer med omsorg. Ekologiskt och närproducerat ligger oss varmt om hjärtat. Vi väljer de bästa råvarorna med kvalitet, säsong och vår planets bästa i åtanke. I kombination med vår kärlek till råvarorna, känsla, nyfikenhet och kunskap skapar vi traditionell catering med modern twist till både företagscatering och privatcatering. Den ekologiska andelen råvaror i vår matlagning ökar i takt med våra leverantörers utbud och vi har även ett helt ekologiskt sortiment.

Tid att träffa kollegorna efter jobbet? Eller kundmöte? Vi har den perfekta maten för alla tillfällen – snittar, spett, wraps… Kanske vill du mingla runt och knyta nya affärskontakter och passa på att presentera dig och ditt företag. Kanske är det inför fotbollsmatchen, bion eller tillsammans med grannarna på kontoret? Vi vet vad som passar på tallriken när du vill skapa det perfekta minglet då alla bekantar sig med varandra. En del är hungriga medan andra är mindre hungriga, då gäller det att ha en varierad och balanserad mix – färdig tallrik eller buffé. Beskriv för oss vilka gäster som kommer och syftet så berättar vi vad som skall serveras för att skapa gynnsamma förutsättningar för ett lyckat arrangemang. Vi kan även hjälpa till med personal, porslin, möbler etc om så önskas. När valet är perfekt och maten god så trivs gästerna och det är en given succé!

Beställ gärna i god tid, exakt antal räcker tre dagar innan. Minimumantal 8-15 personer per rätt. Vi samarbetar med budföretag för leverans i Göteborg med omnejd. Se mer information under Cateringvillkor.

Vi har självklart likvärdiga alternativ för de som ej tål gluten, laktos eller någon annan matintolerans.

Välkommen att kontakta oss för råd, tips och offert!
Kontakta oss