Midsommar

Vår Midsommarbuffé mättar sammantaget som en tvårätters meny och är tillagad på cirka 50% ekologiska, närproducerade och MSC-märkta råvaror.
Vill Ni öka på storleken så finns alternativ längst ner på sidan.

Till alla bufféer medföljer bordsskyltar som presenterar rätterna och en samlad lista på de vanligaste matavvikelserna (gluten, mjölkprotein, laktos, nötter). Vi har stor erfarenhet av specialkost och lagar självklart likvärdiga alternativ för dessa personer.

Beställ i god tid. Minimum 6 personer på buffé.
Gäller under perioden 16 juni till 20 juni 2020.


Midsommarbuffé/tallrik 2020

  • Ägghalva med Dillmajonnäs och Räkor
  • Flädersill med grönt Äpple och Senapsill
  • Matjessill med Gräslök, Rödlök och Gräddfil, Färskpotatis
  • Varmrökt Lax med Sauce Verte
  • Lök- & Västerbottenpaj
  • Plocksallad med Rädisor, Melon och Salladslök
  • Örtstekt Kycklingbröst med grillad grön Sparris och Paprika
  • Apelsin- och Pepparkräm
  • Färskpotatissallad med Primörer och Bladspenat i Örtvinägrett
  • Bröd, Knäckebröd, Västerbottenost och vispat Smör

Som buffé eller upplagt på tallrik – Ni väljer!
Kuvertpris buffé: 230 kr (258 kr inkl. moms)

Kuvertpris tallrik: 169 kr (189 kr inkl. moms)


Silltallrik

Ägghalvor med Dillmajonnäs och Räkor, Senapssill, Kräftsill,
Flädersill med grönt Äpple, Matjessill med Gräslök, Rödlök och Gräddfil, Färskpotatis, Bröd, Knäckebröd, Västerbottenost och Smör
Kuvertpris 120 kr (135 kr inkl. moms)


Lite Sött

  • Rabarberkaka med Jordgubbsfrosting 36 kr (40 kr inkl. moms)
  • Sofies Kakruta (fransk choklad med kokostosca) 19 kr (22 kr inkl. moms)
  • Färska Jordgubbar med Myntasocker & lättvispad Grädde 55 kr (62 kr inkl. moms)

Tillägg om Ni vill öka buffén

Pris per rätt och person 43 kr (48 kr inkl moms).
Minimum 8 personer per rätt.

  • Gravad Lax med Hovmästarsås
  • Gourmetröra (rökt lax och räkor)
  • Rostbiff med Pickles & rostad Lök
  • Sofies Potatissallad (fetaost, spenat, rödlök, örtvinägrett)