Företagsevent

Traditionell catering med modern twist

Gourmet Sofie har lagat mat med kärlek sedan 1997. Ekologiskt och närproducerat ligger oss varmt om hjärtat och när vi väljer råvaror har vi alltid kvalitet, säsong och miljö i åtanke. Den ekologiska andelen i vår matlagning ökar i takt med våra leverantörers utbud. I kombination med vår kärlek till råvarorna, känsla, nyfikenhet och kunskap skapar vi traditionell catering med modern twist till både företagscatering och privatcatering.

Gedigen meny

Vi har catering för alla tillfällen. Vår meny är bred – kika här!
Här hittar ni det mesta – ett tjugotal temabufféer, snittar, cocktailtilltugg, plockmat, matiga mackor, wraps, sallader, paj, frukostar, dagens lunch, middag och färdiga trerättersmenyer.

Vi har självklart likvärdiga alternativ för de som ej tål gluten, laktos eller har någon annan matintolerans. Vi samarbetar med budföretag för leverans i Göteborg med omnejd och kan leverera er mat till självkostnadspris. Se mer information under Cateringvillkor.

Endast mat eller hela arrangemanget?

Om du beskriver för oss vilka som skall bjudas och syftet med eventet så berättar vi vad som skall serveras. Med vår långa erfarenhet och kompetens har vi fingertoppskänslan för vad som optimerar er tillställning. Vi kan vår sak. Maten skapar gynnsamma förutsättningar för ett lyckat resultat. För när maten är god trivs alla, eller hur?

Vi kan hjälpa er med endast maten eller hela cateringarrangemang med drycker, personal, porslin, möbler, dukning och blommor. Ni väljer vilka delar ni vill ha hjälp med. Kontakta oss så skriver vi gärna en offert på de delar ni önskar hjälp med!

Personligt besök hos er

Vi kommer gärna på ett personligt besök till er där vi kan diskutera era önskemål och berätta mer om vad vi kan erbjuda. Vi har lång branscherfarenhet och har många råd och tips för hur ert event skall bli lyckat. Kontakta oss idag så berättar vi mer!

Kontakta oss