Lång och gedigen erfarenhet

Startade cateringföretaget Gourmet Sofie 1997

I februari 1997 startades Gourmet Sofie av Jessica och Johan Petersen, med familjetraditioner inom restaurangbranschen i Göteborg sedan 1910. Då övertog Johans farfar, Sophus Petersen, Restaurang Lorensberg. Sophus son, Bengt, öppnade 1962 Restaurang Sofus på Avenyn. Bengts yngsta son Johan började sin kockkarriär på Sofus som kocklärling 1974 och 10 år senare träffades Jessica och Johan i köksluckan på Särö Värdshus. Hösten 2013 valde Johan av hälsoskäl att lämna över rörelsen till Jessica som framgångsrikt drivit Gourmet Sofie vidare med ett proffsigt team medarbetare. I dag är vi nio heltidsanställda som satsar allt på förstklassig catering för alla tillfällen.

Hjärtligt välkommen till oss på Gourmet Sofie – Catering för alla tillfällen!

Kontakta oss