031-140 160

Catering av fika.

Liten men naggande god.

Gourmet Sofie har godsaker som fint ramar in middagen eller tillställningen du arrangerar. Vi har catering av fika och dessert. Varför inte något sött att avrunda middagen eller fika att bjuda till kaffet? 

 

Vi är vana att ordna mat efter specialkost och anpassar menyn efter dina önskemål. Om du eller någon av dina gäster önskar specialkost, glöm inte att tydligt informera oss om vilka livsmedel som ska uteslutas ur din beställning. En god fika eller dessert är till för alla, oavsett preferenser eller specialbehov.

 

Rätterna är tillagade på ekologiska, närproducerade och MSC-märkta råvaror och ligger oss varmt om hjärtat. 

 

Gourmet Sofie ordnar gott till fikastunden.

Vi är många som instämmer i att det alltid finns tid för en fika. Gourmet Sofie ordnar catering av fika och dessert.

 

I meny Sött & Fika finner du en många alternativ för dig att välja bland. Vi har allt från hembakta kanelbullar, muffins och chokladkaka med kokostäcke till nyttigare varianter som rawboll, fruktspett och exotiskt fruktfat. Minimum 8 stycken per sort. Vilken avslutning skämmer du bort dina gäster med?

 

Välkommen med din beställning via vårt kontaktformulär.

Sista detaljen ordnas innen servering.

Desserten som ramar in tillställningen.

Oavsett om du vill bjuda på en enkel dessert eller en mer avancerad har vi alternativet som passar som inramningen av en trevlig middag eller tillställning. Minimum är 8 personer per rätt. Tänk på att beställa i god tid. Vi behöver exakt antal senast fyra dagar innan. 

 

I menyn Sött & fika kan du välja bland annat välja säsongens pannacotta med bärcoulis eller vad låt oss läska dig med vår populära chokladtarte med hjortroncréme och kanderad mandel. Vi har också grand desserts där du hittar fransk chokladkaka med hjortrongrädde eller rårörda jordgubbar med vispad vaniljcréme i glas. 

 

Ett som är säkert är att vi ordnar minnesvärd avslutning när du beställer catering av fika och dessert av oss.