Cateringvillkor

Beställning

För veckans rätter senast dagen innan, för ekologiskt behöver minst fem arbetsdagar och för övriga menyer minst tre arbetsdagar, men vi försöker givetvis hjälpa er om ni är ute i sista minuten.

Beställ gärna i god tid då vi kan bli fullbokade. Exakt antal räcker att vi får senast tre arbetsdagar innan. Vi tar emot beställningar via telefon och mail.

Minsta antal för beställning är 10 personer för de flesta av våra rätter och bufféer. Veckans lunchrätter kan beställas en portion av. För cocktail och vårt ekologiska sortiment gäller minimum 15 personer per sort. Är Ni ute i sista minuten ring oss på 031 – 140 160 och hör vad vi kan erbjuda!

Priser & Offert

Priser är angivna exklusive och inklusive 12% moms. Är Ni ett större sällskap och/eller vill ha hjälp med mer än maten (leverans, personal, porslin m.m.) skriver vi gärna en offert på de delar Ni vill köpa av oss. Kontakta oss för diskussion av Era önskemål. Är Ni ett större sällskap och vill ha råd och tips om menyval och kringarrangemang hjälper vi Er gärna – kontakta oss och boka in ett möte!

Upplagt på engångs eller låna vårt porslin

Om inte annat överenskommits lägger vi upp maten på engångsfat. Vill Ni använda eget favoritporslin eller låna vårt går det bra utan prisskillnad när Ni returnerar diskat måndag-fredag kl 8-17. Vill Ni äta på stående fot kan nedanstående bufféer anrättas ”gaffel-vänliga”. Ni får skyltar på de olika maträtterna i våra bufféer.
Uppläggningsalternativ

Porslin, Glas, Möbler

Vi har en samarbetspartner när det gäller porslin, glas, möbler etc. Kontakta oss för prisuppgift. Vid kross eller försvunnet gods debiteras inköpspris.

Personal

Kan hyras genom oss i samband med beställning av mat och debiteras enligt överenskommelse. Minimum 5 timmar/person.

Leverans

Vi samarbetar med budföretag för leverans i Göteborg med omnejd och leverar till sjävlkostnadspris. Kontakta oss för att höra vad just Din leverans kostar!

Vid beställning av veckans lunchrätter för minst 8 personer bjuder vi på leverans i city.

Leveranstider

Vi har öppet för utlämning av mat måndag-fredag 7.00-17.30 (tidigare och senare efter överenskommelse), lördag efter överenskommelse.

Betalning

Företagskunder fakturering efter överenskommelse med betalningsvillkor 20 dagar.

Privatpersoner betalar vid avhämtning kontant eller med kontokort. Om leverans är bokad gäller betalning i förskott via kontokort eller insättning på vårt bankgiro 5165-1636.

Avbeställning

För max 25 personer gäller avbeställning en vecka i förväg om debitering inte skall ske.

För sällskap från 26 personer och uppåt gäller två veckor om endast mat är beställt från oss.

Är personal beställt debiteras en avgift.