Cateringvillkor

Beställning

Beställ gärna i god tid då vi kan bli fullbokade, exakt antal kan meddelas för veckans rätter senast dagen innan, för säsongens kalla tallrikar minst 2 dagar innan och för övriga menyer minst tre arbetsdagar, men vi försöker givetvis hjälpa er om ni är ute i sista minuten. Vi tar emot beställningar via telefon och mail.

Minsta antal för beställning är mellan 8-12 personer för de flesta av våra rätter och bufféer. Veckans lunchrätter kan beställas en portion av. För Mingelbufféer och Cocktail gäller minimum 15 personer per sort. Är ni ute i sista minuten ring oss på 031 – 140 160 och hör vad vi kan erbjuda!

Specialkost

Utan kostnad tar vi hänsyn till de allergener som är listade på Livsmedelsverkets lista över de 14 vanligaste -se https://www.livsmedelsverket.se/livsmedel-och-innehall/text-pa-forpackning-markning/allergimarkning
Övriga matönskemål förbehåller vi oss rätten att debitera en avgift på 85 kr exkl moms per person.
Vegetariska och veganska likvärdiga alternativ ordnar vi alltid för den meny som beställs för sällskapet utan merkostnad.

Priser & Offert

Priser är angivna exklusive och inklusive 12% moms. Är ni ett större sällskap och/eller vill ha hjälp med mer än maten (leverans, personal, porslin m.m.) skriver vi gärna en offert på de delar ni vill köpa av oss. Kontakta oss för diskussion av era önskemål. Är ni ett större sällskap och vill ha råd och tips om menyval och kringarrangemang hjälper vi er gärna – kontakta oss och boka in ett möte!

Upplagt på engångs eller låna vårt porslin

Om inte annat överenskommits lägger vi upp maten på hållbart engångsmaterial. Vill ni använda eget favoritporslin eller låna vårt går det bra utan prisskillnad när ni returnerar diskat måndag-fredag kl 8-15. Vill ni äta på stående fot kan nedanstående bufféer anrättas ”gaffel-vänliga”. Ni får små bordsskyltar på de olika maträtterna vid beställning av våra bufféer samt en lista på de vanligaste allergenerna.
Engångmaterial och Uppläggning

Porslin, Glas, Möbler

Vi har en samarbetspartner när det gäller porslin, glas, möbler etc. Kontakta oss för prisuppgift. Vid kross eller försvunnet gods debiteras inköpspris.

Personal

Kan hyras genom oss i samband med beställning av mat och debiteras enligt överenskommelse. Minimum 5 timmar/person.

Leverans

Vi samarbetar med budföretag för leverans i Göteborg med omnejd och levererar till självkostnadspris. Kontakta oss för att höra vad just din leverans kostar!

Vid beställning av veckans lunchrätter för minst 8 personer bjuder vi på leverans i city.

Leveranstider

Vi har öppet för utlämning av mat måndag-fredag 7.00-17.00 (tidigare och senare efter överenskommelse), lördag efter överenskommelse.

Betalning

Företagskunder fakturering efter överenskommelse med betalningsvillkor 20 dagar.

Privatpersoner betalar vid avhämtning kontant eller med kontokort. Om leverans är bokad gäller betalning i förskott via kontokort eller efter överenskommelse insättning på vårt bankgiro 5165-1636.

Avbeställning

För max 25 personer gäller avbeställning en vecka i förväg om debitering inte skall ske.

För sällskap från 26 personer och uppåt gäller två veckor om endast mat är beställt från oss.

Är personal beställt debiteras en avgift.