031-140 160

Om oss.

Kärlek till mat sedan 1997

25 år i köket.

Vi har lagat mat med kärlek sedan 1997. Vi erbjuder företagskunder och privatkunder mat för alla tillfällen.

Miljö & hållbarhet.

Vi prioriterar ekologiska och närproducerade råvaror för en hållbar framtid.  

Kontakta oss.

Vi finns ett samtal bort och svarar gärna på dina frågor och hjälper dig med din beställning.

Samarbetspartners.

Vi hjälper dig att leverera ett komplett arrangemang.

25 år i köket.

I vår familj har vi rötterna inom restaurangbranschen sedan 1910. Sedan vi startade Gourmet Sofie 1997 har vi bara haft ett mål: att erbjuda ett brett sortiment av vällagad och traditionell catering med modern twist. Med höga krav på kvalitet och service erbjuder vi företagskunder och privatkunder mat för alla tillfällen.

Gourmet Sofies långa erfarenhet av cateringbranschen gör att vi kan leverera mat till alla typer av arrangemang oavsett omfattning. Listan över födelsedagar, firmafester, invigningar, dop, grillfester, trädgårdskalas, galamiddagar och julfester kan göras lång.

Vi på Gourmet Sofie är ett riktigt proffsigt och engagerat medarbetarteam som satsar allt på förstklassig catering. Vi är särskilt stolta över våra kockar och kallskänkor eftersom de tillagar all vår mat med hängiven känsla och evig noggrannhet. Deras sinne för smak gör din fest oförglömlig. 

Vi komponerar och tillagar all mat från grunden där ekologiskt och närproducerat ligger oss varmt om hjärtat.

Varje dag tillagar Gourmet Sofie mat med kärlek och omtanke.

Jessica Petersen Barber
VD och grundare, Gourmet Sofie

Gourmet Sofies affärsidé och fokus.

Vår affärsidé är egentligen inte så knepig. Gourmet Sofie vill erbjuda ett brett sortiment av vällagad, traditionell catering med modern twist för alla tillfällen till företagskunder och privatkunder med höga krav på kvalitet och service. Vi möter varje kund på deras villkor och har alltid genuin vilja och personligt engagemang för att uppnå största möjliga kundnöjdhet.

 

All mat hos Gourmet Sofie tillagas från grunden. Ekologiskt och närproducerat ligger oss varmt om hjärtat. Vi väljer de bästa råvarorna med kvalitet, säsong och vår planets bästa i åtanke. Vi levererar fräscha bufféer, varma och kalla luncher likväl som mingelrätter och tre rätters middagar i Göteborg med omnejd.

 

Hos Gourmet Sofie pågår ett kontinuerligt kvalitetsarbete genom vår nyfikenhet, kreativitet, kunskap och genuina intresse för mat. Tillsammans med flexibilitet och lyhördhet för kundens önskemål och branschens utveckling förbättrar vi ständigt vår matlagning och våra processer.

Våra smaksäkra medarbetare.

Jessica Gourmet Sofie

Jessica

VD och ägare

Kristian Gourmet Sofie

Kristian

Kökschef

Christian Gourmet Sofie

Christian

Kock

Ann-Sofie Gourmet Sofie

Ann-Sofie

Kallskänka

Catering Buffer Göteborg

Ellinor

Kallskänka

Annika

Kallskänka

Joakim Gourmet Sofie

Joakim

Bokningskoordinator

Paulina

Paulina

Kock

Amanda

Amanda

Bokningskoordinator

Miljö & hållbarhet.

Ekologiskt och närproducerat ligger oss varmt om hjärtat. När vi väljer råvaror har vi alltid kvalitet, säsong och miljö i åtanke. Den ekologiska andelen i matlagningen ökar i takt med leverantörernas utbud. I möjligaste mån använder vi ekologiska, närproducerade och MSC-märka råvaror i vår matlagning. Dessa varor ligger i linje med vårt koncept. Genom att välja allt fler ekologiska produkter och tjänster bidrar vi till en bättre värld. 

 

Hållbar utveckling är självklart för oss på Gourmet Sofie. Vi arbetar aktivt med att minska verksamhetens belastning på miljön och vi bedriver verksamheten ansvarsfullt och enligt standarderna ISO 9001, ISO 1400 för att säkerställa ett systematiskt kvalitets- och miljöarbete i företaget, vilket är en trygghet för våra kunder och samarbetspartners. På Gourmet Sofie utför vi allt vårt arbete med tanke på vår jord.

 

Vår miljöpolicy är levande och en naturlig del i det dagliga arbete och vi minskar kontinuerligt vår miljöpåverkan med fokus på energi, kemikalier och transport. Nyfiken på vad vi gör och hur vi tänker? Ta gärna del av vår miljöpolicy och hållbarhetsplan.

Ekologiskt och närproducerat ligger oss varmt om hjärtat.

All mat tillagas från grunden i vårt kök. 

Kontakta oss.

Vi hjälper dig mer än gärna med din beställning och svarar på dina frågor.

Du når oss på telefon 031–140 160 eller via vårt kontaktformulär.

Öppettider för utlämning och leverans.

Måndag – lördag
Öppet för utlämning och leverans av förbeställd mat kl 7 – 16:30 eller överenskommen tid.

 

Söndagar kan vi leverera efter överenskommelse vid beställningsvärde av minst 6500 kr inkl. moms. Kontakta oss för offert.

 

Välkommen till oss på Nordenskiöldsgatan 16, Göteborg, där hämtning av beställning görs. 

Catering Gourmet Götebog

Hos Gourmet Sofie arbetar duktiga och hängivna medarbetare som satsar allt på att leverera förstklassig catering.

Gourmet Sofies samarbetspartners.

För att leverera ett komplett arrangemang till dig som kund handplockar vi en eller flera samarbetspartners vid behov.