031-140 160

Om oss.

Kärlek till mat sedan 1997

Över 25 år i köket.

Vi har lagat mat med kärlek sedan 1997. Vi erbjuder företagskunder och privatkunder mat för alla tillfällen.

Miljö & hållbarhet.

Vi prioriterar ekologiska och närproducerade råvaror för en hållbar framtid.  

Kontakta oss.

Vi finns ett samtal bort och svarar gärna på dina frågor och hjälper dig med din beställning.

Ord från kunder

Vi hjälper dig att leverera ett komplett arrangemang.

Över 25 år i köket.

I vår familj har vi rötterna inom restaurangbranschen sedan 1910. Sedan vi startade Gourmet Sofie 1997 har vi bara haft ett mål: att erbjuda ett brett sortiment av vällagad och traditionell catering med modern twist. Med höga krav på kvalitet och service erbjuder vi företagskunder och privatkunder mat för alla tillfällen.

Gourmet Sofies långa erfarenhet av cateringbranschen gör att vi kan leverera mat till alla typer av arrangemang oavsett omfattning. Listan över födelsedagar, firmafester, invigningar, dop, grillfester, trädgårdskalas, galamiddagar och julfester kan göras lång.

Vi på Gourmet Sofie är ett riktigt proffsigt och engagerat medarbetarteam som satsar allt på förstklassig catering. Vi är särskilt stolta över våra kockar och kallskänkor eftersom de tillagar all vår mat med hängiven känsla och evig noggrannhet. Deras sinne för smak gör din fest oförglömlig. 

Vi komponerar och tillagar all mat från grunden där ekologiskt och närproducerat ligger oss varmt om hjärtat.

Varje dag tillagar Gourmet Sofie mat med kärlek och omtanke.

Jessica Petersen Barber
VD och grundare, Gourmet Sofie

Gourmet Sofies affärsidé och fokus.

Vår affärsidé är egentligen inte så knepig. Gourmet Sofie vill erbjuda ett brett sortiment av vällagad, traditionell catering med modern twist för alla tillfällen till företagskunder och privatkunder med höga krav på kvalitet och service. Vi möter varje kund på deras villkor och har alltid genuin vilja och personligt engagemang för att uppnå största möjliga kundnöjdhet.

 

All mat hos Gourmet Sofie tillagas från grunden. Ekologiskt och närproducerat ligger oss varmt om hjärtat. Vi väljer de bästa råvarorna med kvalitet, säsong och vår planets bästa i åtanke. Vi levererar fräscha bufféer, varma och kalla luncher likväl som mingelrätter och tre rätters middagar i Göteborg med omnejd.

 

Hos Gourmet Sofie pågår ett kontinuerligt kvalitetsarbete genom vår nyfikenhet, kreativitet, kunskap och genuina intresse för mat. Tillsammans med flexibilitet och lyhördhet för kundens önskemål och branschens utveckling förbättrar vi ständigt vår matlagning och våra processer.

Våra smaksäkra medarbetare.

Jessica Gourmet Sofie

Jessica

VD och ägare

Kristian Gourmet Sofie

Kristian

Kökschef

Madeleine

Kock

Catering Buffer Göteborg

Ellinor

Kallskänka

Joakim Gourmet Sofie

Joakim

Bokningskoordinator

Annika

Annika

Kallskänka

Amanda

Amanda

Bokningskoordinator

Paulina

Paulina

Kock

Linda

Kallskänka

Miljö & hållbarhet.

Ekologiskt och närproducerat ligger oss varmt om hjärtat. När vi väljer råvaror har vi alltid kvalitet, säsong och miljö i åtanke. Den ekologiska andelen i matlagningen ökar i takt med leverantörernas utbud. I möjligaste mån använder vi ekologiska, närproducerade och MSC-märka råvaror i vår matlagning. Dessa varor ligger i linje med vårt koncept. Genom att välja allt fler ekologiska produkter och tjänster bidrar vi till en bättre värld. 

Hållbar utveckling är självklart för oss på Gourmet Sofie. Vi arbetar aktivt med att minska verksamhetens belastning på miljön och vi bedriver verksamheten ansvarsfullt och enligt standarderna ISO 9001, ISO 1400 för att säkerställa ett systematiskt kvalitets- och miljöarbete i företaget, vilket är en trygghet för våra kunder och samarbetspartners. På Gourmet Sofie utför vi allt vårt arbete med tanke på vår jord.

Vår miljöpolicy är levande och en naturlig del i det dagliga arbete och vi minskar kontinuerligt vår miljöpåverkan med fokus på energi, kemikalier och transport. Nyfiken på vad vi gör och hur vi tänker? Ta gärna del av vår miljöpolicy och hållbarhetsplan.

Ekologiskt och närproducerat ligger oss varmt om hjärtat.

All mat tillagas från grunden i vårt kök. 

Kontakta oss.

Vi hjälper dig mer än gärna med din beställning och svarar på dina frågor.

Du når oss på telefon 031–140 160 eller via vårt kontaktformulär.

Öppettider för utlämning och leverans.

Måndag – fredag
Öppet för utlämning och leverans av förbeställd mat kl 7 – 17:00 eller överenskommen tid.

 

Lördagar har vi öppet för utlämning och leverans efter överenskommelse.

 

Söndagar kan vi leverera efter överenskommelse vid beställningsvärde av minst 6 500 kr exkl. moms. 

Kontakta oss för offert i god tid.

Välkommen till oss på Nordenskiöldsgatan 16, Göteborg, där hämtning av beställning görs. 

Catering Gourmet Götebog

Hos Gourmet Sofie arbetar duktiga och hängivna medarbetare som satsar allt på att leverera förstklassig catering.

Ord från våra kunder

Gourmet Sofie fixade en supergod studentbuffé för 90 personer åt oss. På buffén fanns något för alla och maten fick mycket beröm av gästerna. Pannacottan vi tog till efterrätt var helt suverän. Trevligt och proffsigt bemötande. Rekommenderas!

Caroline

 

Vi anlitade Gourmet Sofie för ett Valborgsfirande för studenter på Göteborgs Universitet. Otroligt uppskattat av alla! Jättegod mat och enormt stöttande och bra personal! 100% nöjd med samarbetet! Vi beställde mingelboxar till 400 personer. Riktigt gott!

Iris-Tina

 

Vi hade nöjet att anlita Gourmet Sofie för en sommarbuffé för 12 personer kvällen den 12 juni. Ett utmärkt val visade det sig! Väldigt gott! Mycket rikligt och härligt varierad mat. Bra pris! Tid över för gästerna! God kommunikation från beställning till hämtning. Vi är supernöjda! Vi får kolla i almanackan när vi kör nästa fest!

Jan

 

Vi beställde Sommarbuffé och Sommargrönska (vegetariskt) för totalt 28 personer. Väldigt bra service, och maten var fantastisk. Det var mycket fräscht, gott och prisvärt. Kan verkligen varmt rekommendera Gourmet Sofie och deras catering! (Vi har beställt julbuffé tidigare år, och var precis lika nöjda även då.)

Linda

 

Buffén från er var helt gudomlig! Alla sa detta. Det blev en så lyckad pensionsfest. Ett minne för livet!

Katrine

 

Tack, det blev en fin student och vi är så nöjda med maten från er. Vi fick många kommentarer om att maten var väldigt god och vi tyckte också att det var vackert! Ett tack också till er för snabba, trevliga och tydliga svar här på mailen. Det har varit väldigt bra!

Karin

 

Tack så mycket för fin mat igår på vår avslutning. Alla var så imponerade och nöjda. Vi hörs igen!

Sofia

 

Ville bara tacka för en helt ooootrolig middag i lördags! Så JÄVLA gott om man får uttrycka det så! Alla verkligen älskade det, hörde många som sa “godaste buffén jag någonsin ätit”, och jag instämmer. Tack för ert jobb!

Madeleine 

 

Här får Ni mycket omsorgsfullt lagad mat med mycket fina smaker. Levereras med matsedel och menykort som beskriver maträtterna.
Man får ju alltid rikliga portioner och bra uppläggningsfat som gör det festligt att servera.
Kan verkligen rekommendera Gourmet Sofie.
Jan-Erik

 

Gourmet Sofie levererar!!! Fräsch mat och perfekt leverans! Rekommenderas alla dagar i veckan!
Reine

 

Gourmet Sofie fixade maten på vårt studentfirande och den var helt fantastiskt god! Servicen var jättebra från beställning till leverans. Kan starkt rekommendera att beställa mat här.
Victoria

 

Jättegod mat, smakfullt och fräscht.
Lenitha

 

Gourmet Sofie fixade en supergod studentbuffé för 90 personer åt oss. På buffén fanns något för alla och maten fick mycket beröm av gästerna. Pannacottan vi tog till efterrätt var helt suverän. Trevligt och proffsigt bemötande. Rekommenderas!
Caroline

 

Tack för den fina maten igår. Fantastiskt gott som vanligt!

Nu är det snart semester och jag vill tacka er för ett kanonbra samarbete under våren och sommaren.

Önskar er alla en riktigt härlig sommarsemester! Hälsa er personal att de gör ett fantastiskt jobb 😊

Stort tack för högkvalitativ catering till vårt bröllop den 25:e maj. Allting smakade utsökt gott!

Herr och fru Finnerman

Maten som ni lagar är alltid väldigt god men jag måste säga att fisk rätten idag var fenomenal!! Och det var en väldigt välkommen tröst under det tuffa möte som vi höll just då ?

Tack ska ni ha för den sista minut ändring i beställningen och utsökt maten och hållbara behållarna: ni är helt enkelt UN-DER-BA-RA!!

Mélaie

 

Maten var MYCKET uppskattad idag så tack för ett mycket bra jobb!

Camilla Cygate AB

 

Bröllopet blev lyckat och fantastiskt! Maten smakade bra och var perfekt!

Ipsita

 

Vi hade en jättetrevlig sommarlunch och alla var supernöjda med maten! Så stort tack för ert bidrag till en lyckad lunchfest!

Lih-Lin Öhberg Business Region Göteborg

 

Maten var jättegod, stort tack för den och för den snabba och fina servicen!

Lina Alm Cygate Telia

 

Tack för er bekräftelse och fantastiska service och god mat

Susanne Comella Stena Center

 

Maten var som vanligt till belåtenhet 🙂 Vi är så nöjda med er som cateringföretag!

Greta Rönnberg Medartuum

 

Allt var väldigt gott! Jag måste säga att ni är otroligt smidiga och pålitliga att samarbeta med. Tack för det och fortsatt fin dag!

Ebba Arbetsförmedlingen

 

Tack för det! Vi är mycket nöjda, vi tycker att det är den bästa buffe vi någonsin beställt. Hjärtligt tack!

Lisbeth Evidens

 

The asian buffet was great! My guests and I really liked it. It was super delicious and we will recommend Gourmet Sofie to our friends, thank you so much!

Manfred Chalmers

 

Allting var fantastiskt! Alla var väldigt nöjda med maten, allt smakade bra, leveransen var i tid och det gick bra med återlämning av värmeskåpet. Det var många som frågade var maten kom från så jag kan inte kalla det något annat än en succé!

Dennis Haagensen Sigma Civil AB

 

Jag vill bara tacka för att allt fungerade så bra med leveransen av beställd mat mm. Alla var jättenöjda och det hördes många röster om hur god maten var.

Lena Romeling Gustafsson Mun-H-Center

 

Tack för era fina jultallrikar – de vara mycket uppskattade !

Arne

 

Tusen tack för fin service under våra Julbord. Alla har varit väldigt nöjda, otroligt fin mat.

Emma Skatteverket

 

Tack så jättemycket för den fantastiska maten. Vi är så nöjda. Väldigt gott!!

Åsa

 

Vill bara tacka och meddela hur imponerad jag är, av hur gott allting var. Jättebra gjort!

Robert

 

Jag vill bara tacka så jättemycket för den goda vårbuffen som ni levererade till oss idag Tänkte att det kan vara roligt för er att veta att alla tyckte den var supergod. Fräsch med goda smaker och konsistenser. Fänkålen fick extra beröm 🙂

Gourmet Sofies samarbetspartners.

För att leverera ett komplett arrangemang till dig som kund handplockar vi en eller flera samarbetspartners vid behov.