031-140 160

Företagsevent.

Catering av mat till alla njutbara tillfällen.

Att beställa catering av mat till era anställda och kunder är enkelt för oss. När du beställer catering av mat ser vi till att alla kommer att njuta av den. Vår meny är bred och vi kan leverera allt ifrån bufféer, dagens luncher till trerättersmenyer. Oavsett vilket typ av event du planerar hjälper vi dig. 


Det gröna köket ligger oss varmt om hjärtat och vi serverar mat till såväl vegetarianen som veganen. Vi är vana att ordna mat efter specialkost och anpassar menyn efter ditt företags förutsättningar. Om du eller någon av dina gäster har specialbehov, glöm inte att tydligt informera oss om vilka livsmedel som ska uteslutas ur din beställning. God mat är till för alla, oavsett preferenser eller specialbehov.


Sedan 1997 lagar vi mat med kärlek och väljer våra leverantörer med omsorg. Rätterna är tillagade på ekologiska, närproducerade och MSC-märkta råvaror och ligger oss varmt om hjärtat. Vi väljer de bästa råvarorna med kvalitet, säsong och hållbarhet i åtanke. I kombination med känsla, nyfikenhet och kunskap skapar vi traditionell catering med modern twist till både företag och privatpersoner. Läs mer hur vi arbetar med hållbar utveckling.

Vi hjälper dig med helheten.

Vill du ha hjälp med hela paketet? Inga problem! Gourmet Sofie erbjuder inte bara catering av mat utan vi hjälper dig att rama in hela arrangemanget. Det kan vara allt från dryck, porslin, dukning, serveringspersonal, möbler och blommor.

 

Har du funderingar kring ditt event kommer vi gärna på ett personligt besök. Vi har lång branscherfarenhet och alltid goda tips för att lyckas med eventet. 

 

Hör av dig så hjälper vi dig!

Vi har catering av mat till alla njutbara tillfällen.

Det är enkelt och gott att beställa catering av mat från Gourmet Sofie.