031-140 160

Catering av midsommarlunch.

Den blomstertid nu kommer.

Duka inne eller sitta ute? Snart är det midsommar och det stora samtalsämnet brukar vara vädret…

 

Vi hjälper dig att göra sommarfirande extra smakfullt. Välj bland vårt stora utbud av midsommarlunch, snittar och mingelmat eller komponera en själv. Vad du än bestämmer dig för, ordnar vi smakfulla matminnen för dig och du får tid att vara en del av festen. Det är enkelt att beställa catering av midsommarlunch oavsett valet av meny du väljer att bjuda på. 

 

Vi är vana att ordna mat efter specialkost och anpassar menyn efter dina önskemål. Om du eller någon av dina gäster önskar specialkost, glöm inte att tydligt informera oss om vilka livsmedel som ska uteslutas ur din beställning. God mat är till för alla, oavsett preferenser eller specialbehov.

 

Vår catering av midsommarlunch levereras kall till dig på engångsfat. Du värmer lätt upp den enligt våra instruktioner. Vill du lyxa till det kan vi leverera maten varm, serverad på vårt eller ditt porslin.

 

Rätterna är tillagade på ekologiska, närproducerade och MSC-märkta råvaror och ligger oss varmt om hjärtat. Vi väljer de bästa råvarorna med kvalitet, säsong och vår planets bästa i åtanke och skapar traditionell catering med modern twist. Läs mer hur vi arbetar med hållbar utveckling. 

 

Menyförslag.

Midsommarbuffé/tallrik

Ägghalva med dillmajonnäs och räkor
Flädersill med lime och dill, senapssill
Matjessill med gräslök, rödlök, gräddfil och färskpotatis
Varmrökt lax med hjortroncrème och pressgurka
Lök- och västerbottenpaj
Plocksallad med melon, salladslök och picklad rabarber
Gremolatamarinerat kycklingbröst med grillade grönsaker
Ramslökscrème
Fransk Potatissallad med primörer och babyspenat
Bröd, knäckebröd, västerbottenost och vispat smör

Kuvertpris buffé: 259 kr  (290 kr inkl moms)
Kuvertpris tallrik: 195 kr (218 kr inkl moms)

Lite Sött

  • Rabarberkaka med vaniljfrosting
    38 kr (43 kr inkl. moms)
  • Sofies kakruta 24 kr (27 kr inkl. moms)
  • Fläderpannacotta med färska jordgubbar
    52 kr (58 kr inkl. moms)
  • Färska jordgubbar med limesocker och lättvispad grädde 59 kr (66 kr inkl. moms)

 

15-23 juni erbjuder vi vår midsommarmeny. 

Midsommarafton – avhämtning 23 juni.

Midsommarlunch

Fräsch och god plockmat till midsommarlunchen. 

Tre somriga tips för bordet.

För en vacker sommardukning delar vi tre tips hur du enkelt lyckas skapa en fin sommarbjudning. Låt dig inspireras av naturen runt omkring dig och hämta in de färger juni bjuder på.

Catering av midsommarlunch_1
Blommix. Visst håller du med om att den finaste buketten kommer från trädgården? Har du ingen egen trädgård kanske du kan hitta några enkla kvistar hos grannen och sedan blanda upp dem med snittblommor från butiken. Ogräs, såsom hundkex, är vackert och finns att hitta längs vägkanten. Mixa och matcha mellan stora och små vaser för att skapa dynamik i dukningen.

Smycka tallriken. En enkel kvist blir fin på servetten eller tallriken och ger en inbjudande känsla till den som ska sitta där. En fin detalj är att lägga en minibukett med blommor på varje gästs tallrik som de kan sätta i håret eller i kavajfickan för extra midsommarkänsla.

Sätt färgtema. Hämta inspiration i naturen. Använd växter efter säsong från trädgården för att dekorera ditt bord. Runda stenar och krokiga äppelkvistar håller duk och servetter på plats och bjuder in till en vacker inramning där naturen själv är gäst.

Vi hjälper dig att skapa helheten.

Vill du ha hjälp med hela paketet? Inga problem! Gourmet Sofie erbjuder inte bara catering av midsommarlunch.

 
Vi hjälper dig att rama in hela arrangemanget. Det kan vara allt från dryck, porslin, dukning, serveringspersonal, möbler och blommor.


Hör av dig till oss så berättar vi mer!

c_c_Fest