031-140 160

Catering av mingelmat.

Catering av mingelmat i Göteborg.

Äntligen kan vi träffas igen på riktigt. Det finns ett uppdämt behov av att träffa kollegorna efter jobbet och att åter arrrangera kundträffar. Gourmet Sofie Catering ordnar catering av mingelmat, snittar, plockmat, wraps, Vi har helt enkelt den perfekta maten för alla tillfällen. Kanske vill du mingla runt och knyta nya affärskontakter och passa på att presentera dig och ditt företag. Oavsett vi vet vad som passar på tallriken när du vill skapa det perfekta minglet då alla bekantar sig med varandra. En del är hungriga medan andra är mindre hungriga. Här gäller det att ha en varierad och balanserad mix – färdig tallrik eller buffé. Du beställer enkelt din catering av mingelmat av oss. 


Beskriv för oss vilka gäster som kommer och syftet så berättar vi vad som ska serveras för att skapa gynnsamma förutsättningar för ett lyckat arrangemang. Vi är vana att ordna mat efter specialkost och anpassar menyn efter dina önskemål. Om du eller någon av dina gäster önskar specialkost, glöm inte att tydligt informera oss om vilka livsmedel som ska uteslutas ur din beställning. God mat är till för alla, oavsett preferenser eller specialbehov.


Beställ fin catering av mingelmat i god tid. Exakt antal personer räcker tre dagar innan.

Rätterna är tillagade på ekologiska, närproducerade och MSC-märkta råvaror och ligger oss varmt om hjärtat. Läs mer hur vi arbetar med hållbar utveckling. 

 

Minimum antal 15 portioner per rätt.

Välkommen att kontakta oss för råd, tips och offert!. 

Utkörning av beställning.

Med Gormet Sofie beställer du enkelt catering av mingelmat. Vi samarbetar med budföretag för leverans i Göteborg med omnejd. Se mer information under cateringvillkor.

 

 

Välkommen med din beställning via vårt kontaktformulär

Catering av mingelmat

Sista detaljen ordnas innen servering.

Vi skapar helheten.

Vill du ha hjälp med hela paketet? Inga problem!
Gourmet Sofie erbjuder inte bara catering av mingelmat. Vi hjälper dig att rama in hela arrangemanget. Det kan vara allt från dryck, porslin, dukning, serveringspersonal, möbler och blommor.


Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Catering av mingelmat