031-140 160

Catering av påskbuffé.

Fira påsken på jobbet eller med familjen.

Påsken är ett tydligt vårtecken. Vi på Gourmet Sofie har stort urval av catering av påskbufféer och påsktallrikar och hjälper dig att göra påsklunchen extra smakfull. Utforska vår meny och välj vår populära påskbuffé eller vår läckra påsktallrik. I vårt utbud hittar du också en läcker vegansk påsktallrik. När du beställer catering frigör du din tid så kan du lägga den på att vara en del av firandet.  


Sedan 1997 lagar vi mat med kärlek och väljer våra leverantörer med omsorg. Rätterna är tillagade på ekologiska, närproducerade och MSC-märkta råvaror och ligger oss varmt om hjärtat. Vi väljer de bästa råvarorna med kvalitet, säsong och hållbarhet i åtanke.

 

I kombination med känsla, nyfikenhet och kunskap skapar vi traditionell catering med modern twist till både företag och privatpersoner. Läs mer hur vi arbetar med hållbar utveckling.

 

Om du eller någon av dina gäster önskar specialkost, glöm inte att tydligt informera oss om vilka livsmedel som ska uteslutas ur din beställning. God mat är till för alla, oavsett preferenser eller specialbehov.  

 

Vår catering av påskbuffé levereras kall till dig på engångsfat. Du värmer lätt upp den enligt våra instruktioner. Vill du lyxa till det kan vi leverera maten varm, serverad på vårt eller ditt eget porslin.

Menyförslag.

Påskbuffé

Skaldjursröra med pepparrot och dill
Fläder- och citronsill med salladslök
Senapssill och färskpotatis
Gubbröra
Ägghalvor med räkor och dillmajo
Västerbottenpaj
Kallrökt lax med hovmästarsås
Örtig couscoussallad med ruccola, vårlök och pumpakärnor
Alvedsrökt lammstek med syrad rödlök, persilja, citron och örtyoghurt
Krämig potatissallad med strimlade sockerärtor och rädisor
Cheddar knäckebröd, rågbröd och vispat smör


Kuvertpris 245 kr (exkl 12% moms)

Minimum 6 personer

Gäller 6/4-16/4  
Beställ catering av påskbuffé senast den 6/4 så bjuder vi på lite påskgodis.

Vi förgyller påslunchen med läckerheter från vårt kök. 

Tre enkla tips för påskdukningen.

Gult och pastell är färger som hör påsken till. För en vacker påskdukning delar vi tre enkla tips hur du enkelt lyckas skapa en kreativ dukning som lockar till samtal.  

Påskbuffé

Blommor.
Ta in det som säsongen bjuder på. Körsbärskvistar, påskliljor, pärlhyacinter och tulpaner lyser upp bordet. Låt blommorna matcha porslinet och lägg en på varje plats för en extra välkomnande känsla till påskdukningen.


Bygga bo.
Byt ut den traditionella äggkoppen och skapa egna fågelbon av kvistar att lägga under äggen som ska ätas eller placera ut på bordet som dekoration.


Matcha ägg med porslin.
Att färga äggen i samma toner som resten av dukningen blir mycket effektfullt. Du kan till exempel använda blåbärssoppa, gurkmeja och te för att få fram olika färger på äggen.

Vi hjälper dig att skapa helheten.

Vill du ha hjälp med hela paketet? Inga problem! Gourmet Sofie erbjuder inte bara catering av påskbuffé och påsktallrik. Vi hjälper dig att rama in hela arrangemanget. Det kan vara allt från dryck, porslin, dukning, serveringspersonal, möbler och blommor. 


Hör av dig till oss så berättar vi mer.

MicrosoftTeams-image (18) copy