031-140 160

Cateringbuffé – 18 olika varianter

 

Gourmet Sofie har lagat catering buffé för företag och privatpersoner med kärlek sedan 1997. Ekologiskt och närproducerat ligger oss varmt om hjärtat och när vi väljer råvaror har vi alltid kvalitet, säsong och miljön i åtanke. Buffé catering med modern twist till både företag och privatpersoner.

 

Välj rätt Cateringbuffé

Vår specialitet är att skapa rätt buffé till rätt sällskap vid rätt tidpunkt av catering buffé i Göteborg. Beskriv för oss vilka gäster som kommer och syftet med tillställningen så berättar vi vilken cateringbuffé som skapar gynnsamma förutsättningar för ett lyckat arrangemang. Vi kan även hjälpa till med personal, porslin, möbler etc. om så önskas. När utgångsläget är perfekt och maten god så trivs gästerna och det är en given succé!

Vi har mindre, mellan och stor catering buffé på olika teman samt säsongsbetonade bufféer som passar att förgylla alla tillfällen för små och stora sällskap i Göteborg. Rätterna är tillagade på cirka 50% ekologiska, närproducerade och MSC-märkta råvaror för att ätas kalla, men kan värmas om så önskas.

Till alla bufféer medföljer en samlad lista på de vanligaste matavvikelserna (gluten, mjölkprotein, laktos, nötter, ägg och sojabönor) samt bordsskyltar som presenterar rätterna för sällskap från 20 personer. Vi har stor erfarenhet av specialkost och lagar självklart likvärdiga alternativ för dessa personer.

Våra mellanstora samt stora bufféer går att få som “sharing” (buffé för 8-10 personer direkt på borden ni sitter vid). Ni kan även välja ut 1-2 rätter ur buffén som vi kan lägga upp portionsvis som förrätt. Alla bufféer kan beställas gaffelvänliga om gästerna skall mingla runt och äta på stående fot.

De mindre bufféerna samt våra säsongsbufféer mättar som en stor huvudrätt, mellanbufféerna som en två rätters middag och de stora bufféerna som en tre rätters middag.

 

Ord från några kunder

“Fantastiskt bra! Allt flöt precis enligt planerna. Tack för hjälpen.”

“Vi är mycket nöjda, vi tycker att det är den bästa buffe vi någonsin beställt. Hjärtligt tack!”

“Allt var väldigt gott! Jag måste säga att ni är otroligt smidiga och pålitliga att samarbeta med. Tack för det och fortsatt fin dag!”

“Maten var jättegod, Marianne var jättetrevlig och allt gick jättebra här!”

“Ville bara skriva och tacka för den fantastiska maten som vi fick från er. Det blev ett superlyckat kalas! Allt var gott men den vegetariska buffén var magisk! :)”

Vi beställde cateringbuffé och alla på företaget lovprisade maten. 

“Maten var MYCKET uppskattad idag så tack för ett mycket bra jobb!”

 

Buffé med förrätt

Det kan vara trevligt att ha en tallrik med några av bufférätterna (förslagsvis två) eller en förrätt som är framdukad när gästerna sätter sig till bords. Välkommen att diskutera din buffécatering i Göteborg med oss!

 

Vi lägger upp din catering buffé på hållbara palmbladsfat/skålar.

Palmbladsfat och skålar är tillverkade av fallna palmblad som formpressas helt utan tillsatser. Produkter tillverkade av palmblad sorteras i Sverige som brännbart. Hade vi haft industriell kompostering i Sverige så hade dessa istället fungerat att kompostera.
Tyvärr finns endast mindre modell av skålar tillverkade av palmblad istället använder vi en naturfiberform tillverkad av 100 % förnyelsebar råvara (restprodukt från bland annat sockertillverkning).
Återvinns som pappersförpackning.

Väljer ni istället att vi lägger upp på vårt vita porslin skall detta returneras diskat alternativt debiterar vi er för det. Ur ett miljöperspektiv belastas vår miljö med extra kilo vid leverans, returleverans till oss samt diskningen av porslinet.

Vi hjälper dig att skapa helheten.

Vill du ha hjälp med hela paketet? Inga problem! Gourmet Sofie erbjuder inte bara catering av mat utan vi hjälper dig att rama in hela arrangemanget. Det kan vara allt från dryck, förpackningar, porslin, dukning, serveringspersonal, möbler och blommor.

 

 

Hör av dig så hjälper vi gärna dig!

 

Catering av bröllop

Cateringbuffé. En stort urval av olika smaker 

Catering bröllop_2

Catering buffé i Göteborg men många olika smakkombinationer.