031-140 160

Catering Göteborg- Vi finns här för dig!

Vi är ett härligt team på åtta personer som älskar mat och har den perfekta maten för både företagscatering och privatcatering – Catering för alla tillfällen i Göteborg med omnejd!

Gourmet Sofie erbjuder traditionell catering med en modern twist. Vi har sedan 1997 lagat mat med kärlek för såväl fester som middagar till både företag och privatpersoner. Ekologiskt och närproducerat ligger oss varmt om hjärtat och när vi väljer råvaror har vi alltid kvalitet, säsong och miljö i åtanke. Få inspiration och läs mer på vår cateringmeny

Vår specialitet är att skapa rätt buffé till rätt sällskap vid rätt tidpunkt av catering i Göteborg. Beskriv för oss vilka gäster som kommer och syftet med tillställningen så berättar vi vilken cateringbuffé som skapar gynnsamma förutsättningar för ett lyckat arrangemang. Vi kan även hjälpa till med personal, porslin, möbler etc. om så önskas. När utgångsläget är perfekt och maten god så trivs gästerna och det är en given succé!

Vi har mindre, mellan och stora cateringbufféer med olika teman samt säsongsbetonade bufféer som passar att förgylla alla tillfällen för små och stora sällskap i Göteborg. De mindre bufféerna samt säsongsbufféerna mättar som en stor huvudrätt, mellanbufféerna som en två rätters middag och de stora bufféerna som en tre rätters middag.

Rätterna är tillagade på cirka 50% ekologiska, närproducerade och MSC-märkta råvaror för att ätas kalla, men kan värmas om så önskas.

Våra mellanstora samt stora bufféer går att få som “sharing” (buffé för 8-10 personer direkt på borden ni sitter vid). Alla bufféer kan beställas gaffelvänliga om gästerna skall mingla runt och äta på stående fot.

Vi har det du söker – kontakta oss för diskussion!

Vi hjälper dig att skapa helheten.

Vill du ha hjälp med hela paketet? Är det Catering Göteborg med helhet du söker? Inga problem! Gourmet Sofie erbjuder inte bara catering av mat utan vi hjälper dig att rama in hela arrangemanget. Det kan vara allt från dryck, porslin, dukning, serveringspersonal, möbler och blommor.

 

 

Hör av dig så hjälper vi gärna dig!

 

Catering av bröllop

Catering Göteborg med stort utbud av god mat

Catering bröllop_2

Catering Göteborg- goda matminnen att dela med dina gäster.