Catering för alla tillfällen

Beställ allt från dagens rätt till läcker buffé, tre rätters meny eller kanske låta oss sköta hela cateringen med mat, personal, porslin, leverans, dukar, möbler med mera? Ni väljer själv vilka delar ni vil

l ha hjälp med och vi hjälper gärna till med råd och tips för att er tillställning ska bli just så lyckad som ni hoppas.

Vanligtvis lägger vi upp maten på hållbara engångsfat och levererar den kall, men vill ni

ha maten varm eller upplagd på vårt eller ert porslin ordnar vi självklart detta. Vi är proffs på catering och gör allt för att er tillställning blir ni som önskar, oavsett om det handlar om en arbetslunch, bröllopsmiddag eller födelsedagsfest.

De flesta av våra cateringmenyer gäller för sällskap från 8 personer (cocktailmaten minimum 15 personer). Kontakta oss för offert om ni är ett större sällskap (ca 40 personer och fler).

Bufféer – klicka här

Varm lunch och sallad – klicka här

Säsongsanpassade menyer för alla högtider – klicka här

Frukost och lättare rätter – klicka här

Mingel och Afterwork – klicka här

À la Carte – klicka här

På Gourmet Sofie lagar vi sedan 1997 mat med kärlek – vi firar alltså 25 år nu 2022! Ekologiskt och närproducerat ligger oss varmt om hjärtat. Vi väljer våra råvaror med omsorg och lagar traditionell mat med modern twist från grunden. Vi bemöter våra företags- och privatkunder på ett individuellt och professionellt sätt där vi med en genuin vilja och personligt engagemang planerar och arbetar för ett lyckat arrangemang.

Hos oss på Gourmet Sofie pågår ett kontinuerligt kvalitetsarbete där vi genom vår nyfikenhet, kreativitet, kunskap samt vårt genuina intresse för mat tillsammans med flexibilitet och lyhördhet för kundens önskemål och branschens utveckling ständigt utvecklar vår matlagning och processer för att uppnå största möjliga kundnöjdhet för en lyckad tillställning.

Hållbar utveckling är självklart för oss på Gourmet Sofie. Vi arbetar aktivt med att minska verksamhetens belastning på miljön och bedriver vår verksamhet ansvarsfullt och enligt standarderna ISO 9001, ISO 14001 för att säkerställa ett systematiskt kvalitets- och miljöarbete i företaget vilket är en trygghet för våra kunder och samarbetspartners. Närproducerat och att använda varor i säsong ligger i linje med vårt koncept. Genom att välja allt mer ekologiska produkter och tjänster i så stor utsträckning som möjligt bidrar vi till en bättre värld. Vår miljöpolicy är levande och en naturlig del i vårt dagliga arbete och vi minskar kontinuerligt vår miljöpåverkan med fokus på energi, kemikalier och transportområdet.

Varmt välkommen till oss på Gourmet Sofie – Catering för alla tillfällen!

Vår historia Kontakta oss