031-140 160

Cateringbuffé.

Cateringbuffé i Göteborg.

Gourmet Sofie har lagat mat med kärlek sedan 1997. Ekologiskt och närproducerat ligger oss varmt om hjärtat och när vi väljer råvaror har vi alltid kvalitet, säsong och miljön i åtanke. Den ekologiska andelen i vår matlagning ökar i takt med våra leverantörers utbud. Rätterna är tillagade på ekologiska, närproducerade och MSC-märkta råvaror.

 

Vår specialitet är att skapa rätt cateringbuffé till rätt sällskap vid rätt tidpunkt. Beskriv för oss vilka gäster som kommer och syftet med tillställningen så berättar vi vilken cateringbuffé som skapar gynnsamma förutsättningar för ett lyckat arrangemang. Vi kan även hjälpa till med personal, porslin, möbler. När utgångsläget är perfekt och maten god så trivs gästerna och det är en given succé!

 

Vår cateringbuffé levereras kall till dig på engångsfat. Du värmer lätt upp den enligt våra instruktioner. Vill du lyxa till det kan vi leverera maten varm serverad på vårt eller ditt porslin.

Välj bland 18 olika bufféer.

Vi har mindre, mellan och stora bufféer med olika teman samt säsongsbetonade bufféer som passar att förgylla alla tillfällen för små och stora sällskap. Vill barnen äta samma meny som de vuxna ordnar vi självklart detta – halva portioner till halva priset. Annars har vi utformat en specifik Buffé till barnen som heter Plikta.

 

Till alla bufféer medföljer bordsskyltar som presenterar rätterna och en samlad lista på de vanligaste matavvikelser. Vi har stor erfarenhet av specialkost och lagar självklart likvärdiga alternativ för dessa personer.

 
Tillägg.

Vår mellanstora och stora buffé går att få som “sharing” (buffé för 8-10 personer direkt på borden ni sitter vid) mot tillägg av 30-40 kr inkl. moms/person beroende av vilken buffé ni väljer. Du kan även välja ut 1-2 rätter ur buffén som vi kan lägga upp portionsvis som förrätt för ett tillägg av 25 kr inkl. moms/person.

Alla bufféer kan beställas gaffelvänliga om gästerna skall mingla runt och äta på stående fot.

Sista detaljen ordnas innen servering.

Cateringbuffé

Beställ cateringbuffé

Beställ gärna din catering och buffé i god tid. Exakt antal räcker tre dagar innan och minimum antal varierar mellan 8-12 personer per buffé. Vi samarbetar med budföretag för leverans i Göteborg med omnejd.

För mer information läs våra Cateringvillkor.

Ord från några av våra kunder.

“Fantastiskt bra! Allt flöt precis enligt planerna. Tack för hjälpen.”


“Vi är mycket nöjda, vi tycker att det är den bästa buffe vi någonsin beställt. Hjärtligt tack!”


“Allt var väldigt gott! Jag måste säga att ni är otroligt smidiga och pålitliga att samarbeta med. Tack för det och fortsatt fin dag!”


“Ville bara skriva och tacka för den fantastiska maten som vi fick från er. Det blev ett superlyckat kalas! Allt var gott och den vegetariska buffén var magisk!”

catering à la carte