031-140 160

Catering av frukost.

En god start på morgonen.

Gourmet Sofie har lagat frukost med kärlek sedan 1997. Rätterna är tillagade på ekologiska, närproducerade och MSC-märkta råvaror och ligger oss varmt om hjärtat. När vi väljer råvaror har vi alltid kvalitet, säsong och miljö i åtanke. Den ekologiska andelen råvaror i vår matlagning ökar i takt med våra leverantörers utbud. Läs mer hur vi arbetar med hållbar utveckling. I kombination med vår kärlek till råvarorna, känsla, nyfikenhet och kunskap skapar vi traditionell catering med modern twist till både företagscatering och privatcatering. Läs hur det fungerar i våra villkor.

 

Det ska vara enkelt för dig att välja Gourmet Sofies catering av frukost varför vi har flera goda smörgåsalternativ att välja bland.

Frukostcatering med brett sortiment.

Vi har självklart likvärdiga frukostalternativ för dig som inte tål gluten, laktos eller har någon annan matintolerans.

 

Vi samarbetar med budföretag för leverans av frukost i Göteborg med omnejd och kan leverera er mat till självkostnadspris. Se mer information under Cateringvillkor.

 

Välkommen med din beställning via vårt kontaktformulär.

Sista detaljen ordnas innen servering.

Vi skapar helheten.

Vill du ha hjälp med hela paketet? Inga problem!

 

Gourmet Sofie erbjuder inte bara catering av frukost. Vi hjälper dig att rama in hela arrangemanget. Det kan vara allt från dryck, porslin, dukning, serveringspersonal, möbler och blommor.

Hör av dig till oss så berättar vi mer.