031-140 160

Bröllop catering i Göteborg

Vi har lång och bred erfarenhet av bröllopscatering i Göteborg och levererar högkvalitativ, vällagad och fräsch catering.

 

Vi kan även hjälpa er med personal, porslin, linne, blommor mm om ni vill. Vi har även lite tips på fina lokaler. Om du letar efter catering för ert bröllop Göteborg så kika på vår meny och se vad vi erbjuder. Kontakta oss och boka in ett telefonmöte eller fysiskt möte så kommer vi med förslag på vad som kan serveras samt offert. Med familjen Petersens långa erfarenhet och kompetens har vi fingertoppskänslan för vad som optimerar er tillställning. Vi kan vår sak. Maten skapar gynnsamma förutsättningar för ett lyckat resultat. För när maten är god trivs alla, eller hur?

 

Vi är duktiga på vegetariskt, veganskt samt specialkost och ordnar likvärdigt till personer som önskar detta.

 

Bröllop, familjemiddag, studentmottagning, julbord, nyårsmeny – vi har maten för din privata catering!

 

Ekologiskt och närproducerat ligger oss varmt om hjärtat och när vi väljer råvaror har vi alltid kvalitet, säsong och miljö i åtanke. Med vår kombination av kärlek till råvarorna, känsla, nyfikenhet och kunskap skapar vi traditionell catering med modern twist till både företagscatering och privatcatering.

 

Vi lägger upp din catering buffé på hållbara palmbladsfat/skålar om vi inte kommit överens om annat.Palmbladsfat och skålar är tillverkade av fallna palmblad som formpressas helt utan tillsatser. Produkter tillverkade av palmblad sorteras i Sverige som brännbart. Hade vi haft industriell kompostering i Sverige så hade dessa istället fungerat att kompostera.
Tyvärr finns endast mindre modell av skålar tillverkade av palmblad istället använder vi en naturfiberform tillverkad av 100 % förnyelsebar råvara (restprodukt från bland annat sockertillverkning).
Återvinns som pappersförpackning.

 

Väljer ni i stället att vi lägger upp på vårt vita porslin skall detta returneras diskat alternativt debiterar vi er för diskning av godset. Ur ett miljöperspektiv belastas vår miljö med extra kilo vid leverans, returleverans till oss samt diskningen av porslinet.

 

Välkommen att kontakta oss för er bröllop catering Göteborg!

 

Catering av bröllop

Med stadig hand skapas vackra uppläggningar. 

Catering bröllop_2

Goda matminnen att dela med dina gäster.