031-140 160

Vi hjälper dig att skapa helheten – Catering julbord

Vi har lagat catering av julmat i Göteborg med kärlek sedan 1997. Hållbart, ekologiskt, MSC-märkt och råvaror i säsong ligger oss varmt om hjärtat. Vi väljer de bästa råvarorna med kvalitet och vår planets bästa i åtanke och skapar traditionell catering med modern twist. Vi levererar catering till företag och privatpersoner i Göteborg med omnejd och hjälper gärna till med tips och råd.
Vi kan hjälpa till med allt till festen (personal, porslin…) – kontakta oss för offert!

Vill ni boka julbords catering i Göteborg till ett större sällskap (över 40 personer) skriver vi gärna en offert – kontakta oss på info@gourmetsofie.se eller tel 031 – 140 160.
Vi kan även hjälpa till med personal, kaffe, drycker, porslin, möbler, dukar, dekoration…

 

Julbord, jultallrik, julmingel, vegetariskt julbord, vegansk jultallrik, dessert, delar av julbordet – se vår meny för altermativ.

Vi lägger upp maten på klimatsmarta engångsfat tillverkade av fallna palmblad samt i skålar tillverkade av bagasse (restprodukt från bland annat sockerrörstillverkning) – se foto ovan.
Vill ni hellre ha maten upplagd på vårt vita porslin så ordnar vi det – klicka här för att se alternativ.

 

Det småvarma på julbordet kan vi leverera varmt packat väl med tidningspapper (håller värmen bra ca 2 timmar), i våra värmeboxar som ni får låna om ni är ett sällskap på minst 30 personer eller så värmer ni själva i befintlig ugn.

 

Specialkost
Det är många rätter på ett catering julbord och oftast inga problem för de vanligaste allergierna. Vi skickar med bordskyltar till alla rätter samt en allergilista som informerar om de vanligaste allergenerna (laktos, mjölkprotein, gluten, ägg, nötter,). Vi ordnar likvärdig specialkost om någon inte kan äta 80% av maten. Har ni frågor kontakta oss så hjälper vi till.

Beställ catering julbord

Beställ gärna din julbordscatering via vår webshop – klicka här!
När du beställer catering julbord betalar du och då är det smidigt att hämta maten 23/12 hos oss på Nordenskiöldsgatan 16! Vänta inte till in i det sista och beställ då vi kan bli fullbokade.

Unna dig att beställa ett helt catering julbord, jultallrikar eller vissa delar av julbordet som du vill ha hjälp med som köttbullar, Janssons, några goda sillar, dessert. Vi ordnar även med hemleverans. Beställ gärna via vår webshop så blir smidigt när du hämtar!

 

Till julafton (avhämtning 22/12 och 23/12 kl 11-14) erbjuder vi:

– Julaftons Julbord snyggt upplagt på klimatsmart engångsmaterial (minimum 6 personer)
– Julaftons Julbord packat i små formar som du själv lägger upp på dina fat (för 4 personer)
– Vegetariskt Julbord (minimum 6 personer)
 Jultallrik med eller utan småvarmt tillägg (minimum 1 person)
– Vegansk Jultallrik med eller utan småvarmt tillägg (minimum 1 person)
– Dessert (minimum 1 person)
– Köp dina favoritjulrätter 

 

Är Ni färre än 6 personer?

Då finns tre alternativ.
1. Beställa Julaftons Julbordet ovan för 4 personer för 1 900 kr inkl. moms. Vi lägger då upp det i burkar och formar och ni kan själva lägga upp det vackert på ert egna julporslin – se foto till höger.

  1. Jultallrikmed tillägg av småvarmt och kanske dessert?
  2. Beställ delar av ett komplett julbord – se nedan eller klicka här!

Feedback från några kunder under åren

“Sååååå gött käk, tack så mkt för att du fixade! Den vegetariska tallriken var helt amazing”

“Tusen tack för maten igår, det gjorde dom bra. Fattades bara ?=fulländat mums mums”

“Hej och tack! Som vanligt är vi väldigt nöjda och allt toppengott!”

“Tack för fantastisk jultallrik – den bästa jag någonsin ätit. Janssonen var outstanding!”

Några fina ord från nöjda kunder 2019:

“Jättegott! Alla var nöjda med maten. Kul med lite andra saker än det klassiska julbordet, gott med sallader i olika form också! Köttbullarna var mycket omtyckta, även röran med skaldjur och grönkålspajen.”

“Personligen tyckte jag Jansson var väldigt gott, något som jag aldrig tyckt om tidigare! Jag tror alla rätterna var väldigt uppskattade!”

“Tack, vi var väldigt nöjda med maten! Jag tyckte själv att grönkålspajen var väldigt god, och det var många andra som tyckte det också. Sedan var det en som tyckte att vitkålssalladen med saffran var väldigt god och hon skulle försöka laga en sådan själv. Våran vegetarian tyckte att de veganska köttbullarna var riktigt bra, de godaste han ätit!”

“Tack för all den goda maten. Pappa som aldrig ätit veganskt var helt förbluffad att veganbullarna inte var av kött. Super!”

“Beställde Catering Julbord via hemsidan. Underbart gott och vackert upplagt!”

Catering av bröllop

Catering julbord Göteborg. Vi löser helheten. 

Catering bröllop_2

Stort utbud av catering julbord.