031-140 160

Frukost catering Göteborg.

Gourmet Sofie erbjuder traditionell frukostcatering med en modern twist. Sedan 1997 har vi lagat mat med kärlek för såväl fester som middagar till både företag och privatpersoner. Ekologiskt och närproducerat ligger oss varmt om hjärtat och när vi väljer råvaror har vi alltid kvalitet, säsong och miljö i åtanke.

Till din frukost catering har vi komponerat färdiga frukostpaket. Vi erbjuder självklart även frallor, smoothies, fruktspett, kakor mm till frukostcatering i Göteborg. Och naturligtvis erbjuder vi leverans till kontoret!

Vill du ha hjälp med hela paketet? Inga problem! Gourmet Sofie erbjuder inte bara catering av frukost i Göteborg utan vi hjälper dig att rama in hela arrangemanget. Det kan vara allt från dryck, porslin, dukning, serveringspersonal, möbler och blommor.

Beställ din frukost catering hos oss. 

Oavsett om det är till ett företagsevent, en kickoff eller din privata tillställnings så har hjälper vi dig att catering av frukost. Vi har ett brett utbud och jobbar med ekologiska, närproducerade och MSC-märkta råvaror.  Läs mer och låt dig inspireras på vår cateringmeny 
 

Hör av dig så hjälper vi gärna dig!

 

Frukost Catering goda frallor

Goda frallor i vår frukostcatering 

Catering bröllop_2

Goda matminnen att dela med dina gäster.