Jul

På Gourmet Sofie lagar vi sedan 1997 mat med kärlek. Hållbart, ekologiskt, MSC-märkt och råvaror i säsong ligger oss varmt om hjärtat. Vi väljer de bästa råvarorna med kvalitet och vår planets bästa i åtanke och skapar traditionell catering med modern twist. Vi levererar catering till företag och privatpersoner i Göteborg med omnejd och hjälper gärna till med tips och råd.
Vi kan hjälpa till med allt till festen (personal, porslin…) – kontakta oss för offert!

Julbord – klicka här

Jultallrikar – klicka här

Julmingel och Sött – klicka här

Vegetariskt och Veganskt

Julaftonsmeny – klicka här

Vill ni boka catering till ett större sällskap (över 40 personer) skriver vi gärna en offert – kontakta oss på info@gourmetsofie.se eller tel 031 – 140 160.
Vi kan även hjälpa till med personal, kaffe, drycker, porslin, möbler, dukar, dekoration…

Till julafton
Unna dig att i år beställa ett helt julbord, jultallrikar eller vissa delar av julbordet som du vill ha hjälp med som köttbullar, Jansson, några goda sillar, dessert. Vi ordnar även med hemleverans. För vårt utbud till julafton (hämtas 23/12) – Klicka här.

Beställ gärna från vår webshop – klicka här!
Vid beställning betalar du för smidig och snabb hämtning 23/12 kl 10-14 hos oss på Nordenskiöldsgatan 16!


Feedback från några kunder 2020:

“Sååååå gött käk, tack så mkt för att du fixade! Den vegetariska tallriken var helt amazing”

“Tusen tack för maten igår, det gjorde dom bra. Fattades bara ?=fulländat mums mums”

“Hej och tack! Som vanligt är vi väldigt nöjda och allt toppengott!”

“Tack för fantastisk jultallrik – den bästa jag någonsin ätit. Janssonen var outstanding!”

Några fina ord från nöjda kunder 2019:

“Jättegott! Alla var nöjda med maten. Kul med lite andra saker än det klassiska julbordet, gott med sallader i olika form också! Köttbullarna var mycket omtyckta, även röran med skaldjur och grönkålspajen.”

“Personligen tyckte jag Jansson var väldigt gott, något som jag aldrig tyckt om tidigare! Jag tror alla rätterna var väldigt uppskattade!”

“Tack, vi var väldigt nöjda med maten! Jag tyckte själv att grönkålspajen var väldigt god, och det var många andra som tyckte det också. Sedan var det en som tyckte att vitkålssalladen med saffran var väldigt god och hon skulle försöka laga en sådan själv. Våran vegetarian tyckte att de veganska köttbullarna var riktigt bra, de godaste han ätit!”

Tack för all den goda maten. Pappa som aldrig ätit veganskt var helt förbluffad att veganbullarna inte var av kött. Super!”