031-140 160

Lunchcatering.

Lunchcatering från Gourmet Sofie.

Sedan 1997 lagar vi mat med kärlek och väljer våra leverantörer med omsorg. Rätterna är tillagade på ekologiska, närproducerade och MSC-märkta råvaror och ligger oss varmt om hjärtat. Vi väljer de bästa råvarorna med kvalitet, säsong och hållbarhet i åtanke.

I kombination med känsla, nyfikenhet och kunskap skapar vi traditionell catering med modern twist till både företag och privatpersoner. Läs mer hur vi arbetar med hållbar utveckling. 

Varma & kalla rätter.

Gourmet Sofie erbjuder varje vecka fyra varma och tre kalla rätter. Den ekologiska andelen råvaror i vår matlagning ökar i takt med våra leverantörers utbud. Samtliga rätter levereras med vårt hembakta ekologiska bröd och ekologiskt smör. Minsta antal för beställning är en portion av veckans sju rätter.
Ukörning.
Behöver du hjälp med utkörning av mat så ordnar vi det. Vid beställning av minst 8 portioner bjuder vi på leverans i centrala Göteborg.

Sista detaljen ordnas innen servering.

Lunchcatering för alla.

Utöver varm lunch och fräsch sallad kan du också välja bland säsongens kalla rätter och bufféer, matiga smörgåsar, wraps, pajer och baguetter.

 

Självklart ordnar vi likvärdiga alternativ för dig med specialbehov som gluten, laktos eller har någon annan matintolerans.

 

Företagslunch är vardagar kl 10:00 – 14:00.

 

Ring oss på 031 – 140 160 vid frågor och funderingar, eller skicka e-post.

 

Välkommen med din beställning via vårt kontaktformulär.

Vi skapar helheten.

Vill du ha hjälp med hela paketet? Inga problem! Gourmet Sofie erbjuder inte bara lunchcatering. Vi hjälper dig att rama in hela arrangemanget. Det kan vara allt från dryck, porslin, dukning, serveringspersonal, möbler och blommor.

 

Hör av dig till oss så berättar vi mer.

MicrosoftTeams-image (18) copy