Affärsidé & vårt fokus

Gourmet Sofies affärsidé är att erbjuda ett brett sortiment av vällagad, traditionell catering med modern twist för alla tillfällen till företagskunder och privatkunder med höga krav på kvalitet och service. Vi lagar mat från grunden och ekologiskt och närproducerat ligger oss varmt om hjärtat. Vi väljer de bästa råvarorna med kvalitet, säsong och vår planets bästa i åtanke. Vi levererar fräscha bufféer, varma och kalla luncher likväl som mingelrätter och tre rätters middagar i Göteborg med omnejd.

Vi bemöter våra kunder individuellt och proffsigt med en genuin vilja och personligt engagemang för att uppnå största möjliga kundnöjdhet. Med våra snart 25 års erfarenhet av cateringarrangemang är det en trygghet för kunden att vi på ett professionellt och säkert sätt kan leverera även helhetslösningar med personal, porslin, möbler, drycker, dukning och blommor…

Hos oss på Gourmet Sofie pågår ett kontinuerligt kvalitetsarbete där vi genom nyfikenhet, kreativitet, kunskap samt genuina intresse för mat tillsammans med flexibilitet och lyhördhet för kundens önskemål och branschens utveckling ständigt utvecklar vår matlagning och processer.

 Vårt dagliga arbete genomsyras av

  • Professionalism
  • Kommunikation
  • Kundfokus
  • Kvalitetsarbete

Dessa fyra kanske låter som klyschiga ord MEN de är av yttersta vikt för oss på Gourmet Sofie och genomsyrar allt vi gör!