031-140 160

Har Gourmet Sofie bästa cateringen i Göteborg?

Vi är ett professionellt team på åtta personer med mat som passion och vi älskar att laga all sorters mat för både företagscatering och privatcatering i Göteborg med omnejd! Vi är centralt belägna och har även samarbeten för leverans.

Gourmet Sofie erbjuder traditionell catering med en modern twist. Sedan 1997 har vi lagat mat med kärlek för såväl fester som middagar till både företag och privatpersoner. Ekologiskt och närproducerat ligger oss varmt om hjärtat och när vi väljer råvaror har vi alltid kvalitet, säsong och miljö i åtanke. Vi gör allt vad vi kan för att fortsätta att erbjuda bästa cateringen i Göteborg.

Varje tillfälle förtjänar sin egen personligt sammansatta meny. Vad passar dig bäst? Snittar och plockmat för att matcha ett mingel? Matiga mackor, baguetter eller wraps som mättar snabbt i ett späckat program? Fräscha sallader som håller alla pigga hela eftermiddagen? En varm lunch som imponerar på mötessällskapet? Eller kanske en härlig buffé som garanterar att alla finner sina älsklingsrätter? Botanisera gärna i våra menyer och hitta dina favoriter! Läs mer om vårt cateringutbud 

Välj bland 18 olika bufféer

Vår specialitet är att skapa rätt buffé till rätt sällskap vid rätt tidpunkt. Beskriv för oss vilka gäster som kommer och syftet med tillställningen så berättar vi vilken cateringbuffé som skapar gynnsamma förutsättningar för ett lyckat arrangemang.

Vi kan även hjälpa till med personal, porslin, möbler etc. om så önskas. När utgångsläget är perfekt och maten god så trivs gästerna och det är en given succé!

Vi har mindre, mellan och stora bufféer med olika teman samt säsongsbetonade bufféer som passar att förgylla alla tillfällen för små och stora sällskap. Rätterna är tillagade på cirka 50% ekologiska, närproducerade och MSC-märkta råvaror för att ätas kalla, men kan värmas om så önskas.Till alla bufféer medföljer bordsskyltar som presenterar rätterna och en samlad lista på de vanligaste matavvikelserna (gluten, mjölkprotein, laktos, nötter, ägg och sojabönor). Vi har stor erfarenhet av specialkost och lagar självklart likvärdiga alternativ för dessa personer.

Vi hjälper dig att skapa helheten. Alltid fokus på att erbjuda bästa cateringen i Göteborg 

Vill du ha hjälp med hela paketet? Inga problem! Gourmet Sofie erbjuder inte bara catering av mat utan vi hjälper dig att rama in hela arrangemanget. Det kan vara allt från dryck, porslin, dukning, serveringspersonal, möbler och blommor.


Hör av dig så hjälper vi gärna dig!


Bästa cateringen i Göteborg?

Med stadig hand skapas vackra uppläggningar. Allt för att få till en bästa cateringen i Göteborg.

Vårt mål är att tillhandahålla bästa cateringen i Göteborg