Catering och buffé i Göteborg - Gourmet Sofie

Gourmet Sofie har lagat mat med kärlek sedan 1997. Ekologiskt och närproducerat ligger oss varmt om hjärtat och när vi väljer råvaror har vi alltid kvalitet, säsong och miljön i åtanke. Den ekologiska andelen i vår matlagning ökar i takt med våra leverantörers utbud. Vi erbjuder traditionell catering med en modern twist för såväl fest som mindre middag till både företag och privatpersoner.

Säsongsbufféer – klicka här

Mindre bufféer – klicka här

Mellanstora bufféer – klicka här

Stora bufféer – klicka här

För barnen  – klicka här

Något sött efter maten – klicka här eller här!

Välj bland 18 olika bufféer

Vår specialitet är att skapa rätt buffé till rätt sällskap vid rätt tidpunkt. Beskriv för oss vilka gäster som kommer och syftet med tillställningen så berättar vi vilken cateringbuffé som skapar gynnsamma förutsättningar för ett lyckat arrangemang. Vi kan även hjälpa till med personal, porslin, möbler etc. om så önskas. När utgångsläget är perfekt och maten god så trivs gästerna och det är en given succé!

Vi har mindre, mellan och stora bufféer med olika teman samt säsongsbetonade bufféer som passar att förgylla alla tillfällen för små och stora sällskap. Rätterna är tillagade på cirka 50% ekologiska, närproducerade och MSC-märkta råvaror för att ätas kalla, men kan värmas om så önskas.

Till alla bufféer medföljer bordsskyltar som presenterar rätterna och en samlad lista på de vanligaste matavvikelserna (gluten, mjölkprotein, laktos, nötter, ägg och sojabönor). Vi har stor erfarenhet av specialkost och lagar självklart likvärdiga alternativ för dessa personer.

Våra mellanstora samt stora bufféer går att få som “sharing” (buffé för 8-10 personer direkt på borden ni sitter vid) mot tillägg av 30-40 kr inkl moms/person beroende av vilken buffé ni väljer.
Ni kan även välja ut 1-2 rätter ur buffén som vi kan lägga upp portionsvis som förrätt för ett tillägg av 25 kr inkl moms/person.

Alla bufféer kan beställas gaffelvänliga om gästerna skall mingla runt och äta på stående fot.

Ord från några kunder

“Fantastiskt bra! Allt flöt precis enligt planerna. Tack för hjälpen.”

“Vi är mycket nöjda, vi tycker att det är den bästa buffe vi någonsin beställt. Hjärtligt tack!”

“Allt var väldigt gott! Jag måste säga att ni är otroligt smidiga och pålitliga att samarbeta med. Tack för det och fortsatt fin dag!”

“Maten var jättegod, Marianne var jättetrevlig och allt gick jättebra här!”

“Ville bara skriva och tacka för den fantastiska maten som vi fick från er. Det blev ett superlyckat kalas! Allt var gott men den vegetariska buffén var magisk! :)”

“Maten var MYCKET uppskattad idag så tack för ett mycket bra jobb!”

Buffé med förrätt

Det kan vara trevligt att ha en tallrik med några av bufférätterna (förslagsvis två stycken) eller en förrätt som är framdukad när gästerna sätter sig till bords. Säg till vad Ni önskar så ordnar vi det.

Beställ catering

Beställ gärna er catering i god tid, exakt antal räcker tre dagar innan och minimiantal varierar mellan 8-12 personer per buffé. Vi samarbetar med budföretag för leverans i Göteborg med omnejd. Se mer information under Cateringvillkor.

Välkommen att kontakta oss för råd, tips och offert!