031-140 160

Catering av à la carte.

Catering av à la carte. Mat som både till vardag och till fest. 

Gourmet Sofie har lagat mat med kärlek sedan 1997. Rätterna är tillagade på ekologiska, närproducerade och MSC-märkta råvaror och ligger oss varmt om hjärtat. När vi väljer råvaror har vi alltid kvalitet, säsong och miljö i åtanke. Den ekologiska andelen råvaror i vår matlagning ökar i takt med våra leverantörers utbud. Läs mer hur vi arbetar med hållbar utveckling. 

 

I kombination med vår kärlek till råvarorna, känsla, nyfikenhet och kunskap skapar vi traditionell catering med modern twist till både företagscatering och privatcatering. Läs mer i våra cateringvillkor

 

Vi är vana att ordna mat efter specialkost och anpassar menyn efter dina önskemål. Om du eller någon av dina gäster önskar specialkost, glöm inte att tydligt informera oss om vilka livsmedel som ska uteslutas ur din beställning. God mat är till för alla, oavsett preferenser eller specialbehov. Det ska vara enkelt för dig att välja Gourmet Sofies catering av à la carte varför vi har flera goda rätter att välja bland. 

Vår catering av à la carte levereras kall till dig på engångsfat. Du värmer lätt upp den enligt våra instruktioner. Vill du lyxa till det kan vi leverera maten varm serverad på vårt eller ditt porslin.

Skapa en given succé.

Vår specialitet är att laga rätt mat till rätt sällskap vid rätt tillfälle. Beskriv för oss vilka gäster som kommer och syftet med tillställningen så berättar vi vad som skall serveras för att skapa gynnsamma förutsättningar för ett lyckat arrangemang. När valet är perfekt och maten god så trivs gästerna och det är en given succé!

Våra förrätter och varmrätter erbjuder vi för sällskap från 10 personer.

 

Utkörning.

När du gjort ditt val av catering av à la carte så kan vi hjälpa dig att få maten levererad. Vi samarbetar med budföretag för leverans i Göteborg med omnejd och kan leverera er mat till självkostnadspris.

Se mer information under Cateringvillkor.

Sista detaljen ordnas innen servering.

Vi hjälper dig att skapa helheten.

Vill du ha hjälp med hela paketet? Inga problem!

Gourmet Sofie erbjuder inte bara catering av à la carte. Vi hjälper dig att rama in hela arrangemanget. Det kan vara allt från dryck, porslin, dukning, serveringspersonal, möbler och blommor.

Om ni blir fler än 40 personer får ni låna utrustning så som serveringsbestick, såsskålar och potatisskålar. Saknas kök i lokalen där tillställningen kommer att hållas lånar vi ut värmeboxar, värmeplatta, kastrull etc.

Kanske någon av våra fräscha bufféer kan vara ett alternativ?
Vi kan lägga buffén som “sharing” dvs buffé för 8-10 personer utställt direkt på borden ni sitter vid, för tillägg 30-40 kr/person.

Tänk på att beställa i god tid. Vi behöver det exakta antal senast fyra dagar innan.

Minimum 10 personer per rätt.

Är någon i sällskapet allergisk så ordnar vi likvärdigt alternativ.

Välkommen med din beställning via vårt Kontaktformulär