031-140 160

Catering av studentbuffé.

Snart stundar firandet av många års hårt arbete i skolbänken. 

Vi hjälper dig att göra den stora dagen extra smakfull. Välj vår studentbuffé eller sätt ihop en själv. Låt din student få vara med och välja ut just sina favoriter. Vårt sortiment är brett och erbjuder allt från bufféer och snittar till trerättersmenyer.

Vi är vana att ordna mat efter specialkost och anpassar menyn efter dina önskemål. Om du eller någon av dina gäster önskar specialkost, glöm inte att tydligt informera oss om vilka livsmedel som ska uteslutas ur din beställning. God mat är till för alla, oavsett preferenser eller specialbehov. 

 

Sedan 1997 lagar vi mat med kärlek och väljer våra leverantörer med omsorg. Rätterna är tillagade på ekologiska, närproducerade och MSC-märkta råvaror och ligger oss varmt om hjärtat. Vi väljer de bästa råvarorna med kvalitet, säsong och hållbarhet i åtanke. I kombination med känsla, nyfikenhet och kunskap skapar vi traditionell catering med modern twist till både företag och privatpersoner. Läs mer hur vi arbetar med hållbar utveckling.

 

Vår catering av studentbuffé levereras kall till dig på engångsfat. Du värmer lätt upp den enligt våra instruktioner. Vill du lyxa till det kan vi leverera maten varm serverad på vårt eller ditt porslin.

Studentbuffé 2022

Skaldjursröra med fröknäcke
Paj med soltorkade tomater och ruccola
Capresesallad (tomat, mozzarella, basilika)
Morotsbiffar med avokado- och mangosalsa
Melonsallad med salladslök och gröna blad
Svenskt kycklingbröst med örtrostade grönsaker och chilimajo
Färskpotatissallad med babyspenat, rädisor, kapris och färska örter
Hembakat bröd och citronfärskost

 

Kuvertpris 219 kr (exkl. 12% moms)

Minimum 6 personer

Gäller 16/5-18/6

Så enkelt och så gott – bara att duka upp buffén, dra av plasten, lägga dit serveringsbestick, sätta ut de små bordsskyltarna och så är det klart! Umgås med gästerna och njut!

Fyra festliga tips till studentdukningen.

Genom att lägga extra energi på dukningen till mottagningen skapar du en välkomnande plats där nära och kära får uppvakta studenten. För en vacker dukning delar vi fyra festliga tips hur du enkelt lyckas skapa en minnesvärd fest. Låt dig inspireras av de klassiska studentfärgerna gult, blått och vitt.

Catering av studentbuffé

Blommor.
Låt blommorna stå för färgsättningen på bordet. Skapa hellre låga och små buketter, snarare än höga och fylliga. Risken är annars att gästerna flyttar på blombuketterna om de skymmer sikten på bordet. Förslag på gula blommor: rosor, nejlikor, solrosor och dahlior. Förslag på blå blommor: Hortensia, blåklint, delphinium och iris.

 

Duk och servett.
Dukning och servetter låter vi gå fräscht i vitt för att skapa balans och blommorna får i stället stå ut i all sin färgprakt.

Festliga glas.

Duka med champagneglas med guldkant eller gör en egen guldkant på glasen genom att dekorera med ätbart glitter. Festligt och fint.


Håll maten fräsch.

Under en studentmottagning kommer och går gäster under flera timmar. Vänner till studenten stannar oftast en kortare stund medan andra gäster stannar betydligt längre. Se till att mat och dryck inte står framdukat i direkt solljus. Av oss kan du hyra värme- och kylplatta för att hålla maten fräsch under hela mottagningen.  

Vi skapar helheten.

Vill du ha hjälp med hela paketet? Inga problem! Gourmet Sofie erbjuder inte bara catering av studentbuffé. Vi hjälper dig att rama in hela arrangemanget. Det kan vara allt från dryck, porslin, dukning, serveringspersonal, möbler och blommor.


Hör av dig till oss så berättar vi mer.

MicrosoftTeams-image (18) copy