031-140 160

Catering av studentbuffé.

Snart stundar firandet av många års hårt arbete i skolbänken. 

Vi hjälper dig att göra den stora dagen extra smakfull. Välj vår studentbuffé eller sätt ihop en själv. Låt din student få vara med och välja ut just sina favoriter. Vårt sortiment är brett och erbjuder allt från bufféer och snittar till trerättersmenyer.

Vi är vana att ordna mat efter specialkost och anpassar menyn efter dina önskemål. Om du eller någon av dina gäster önskar specialkost, glöm inte att tydligt informera oss om vilka livsmedel som ska uteslutas ur din beställning. God mat är till för alla, oavsett preferenser eller specialbehov. 

 

Sedan 1997 lagar vi mat med kärlek och väljer våra leverantörer med omsorg. Rätterna är tillagade på ekologiska, närproducerade och MSC-märkta råvaror och ligger oss varmt om hjärtat. Vi väljer de bästa råvarorna med kvalitet, säsong och hållbarhet i åtanke. I kombination med känsla, nyfikenhet och kunskap skapar vi traditionell catering med modern twist till både företag och privatpersoner. Läs mer hur vi arbetar med hållbar utveckling.

 

För fler alternativ på buffé se Säsongbufféer och ordinarie Bufféer.

Eller kanske något annat än buffé? Vi har många förslag se:

  • Wraps och Mingelbox att äta på stående fot med gaffel
  • Mingelmat som kan ätas utan bestick – kan serveras på buffé eller portionstallrik

 

Till alla bufféer medföljer en samlad lista på de vanligaste matavvikelserna ex. gluten, mjölkprotein, laktos, ägg, nötter.
Vid beställning för minst 20 personer får du även små bordsskyltar att placera vid varje rätt.

Beställ så snart ni kan med ett cirka antal samt meny eftersom vi kan bli fullbokade.
Exakt antal senast tre dagar innan om inget annat avtalats.

Studentbuffé 2025

Meny kommer 2025.

Så enkelt och så gott – bara att duka upp buffén, dra av plasten, lägga dit serveringsbestick, sätta ut de små bordsskyltarna och så är det klart! Umgås med gästerna och njut!

Sommargrönska – Vegetarisk

Gremolatabakad sommarmorot med rostade mandlar och sauce verte

Paprikapaj med kronärtskocka och parmesan

Rostade betor med chèvre på ruccolabädd toppad med pumpafrön

Grönsallad med jordgubbar, melon och salladslök

Halloumi- och rödbetsbiff med rostad blomkål, broccoli och morot

Bulgursallad med bakad spetskål, rödlök och bladspenat

Hembakat bröd och basilikahummus

Kuvertpris: 235 kr (263 kr inkl. moms.)

 

Dessert

“Key lime” cheesecake med färska jordgubbar
Mini 45 kr (50 kr inkl. moms.)
Normal 57 kr (64 kr inkl. moms.)

 

Sommarbärskaka med vit chokladkräm
Liten 36 kr (40 kr inkl. moms.)
Stor 48 kr (54 kr inkl. moms.)

 

Sofies Chokladkaka med kokstosca
Liten 32 kr (36 kr inkl. moms.)
Stor 40 kr (45 kr inkl. moms.)

Fyra festliga tips till studentdukningen.

Genom att lägga extra energi på dukningen till mottagningen skapar du en välkomnande plats där nära och kära får uppvakta studenten. För en vacker dukning delar vi fyra festliga tips hur du enkelt lyckas skapa en minnesvärd fest. Låt dig inspireras av de klassiska studentfärgerna gult, blått och vitt.

Catering av studentbuffé

Blommor.
Låt blommorna stå för färgsättningen på bordet. Skapa hellre låga och små buketter, snarare än höga och fylliga. Risken är annars att gästerna flyttar på blombuketterna om de skymmer sikten på bordet. Förslag på gula blommor: rosor, nejlikor, solrosor och dahlior. Förslag på blå blommor: Hortensia, blåklint, delphinium och iris.

 

Duk och servett.
Dukning och servetter låter vi gå fräscht i vitt för att skapa balans och blommorna får i stället stå ut i all sin färgprakt.

Festliga glas.

Duka med champagneglas med guldkant eller gör en egen guldkant på glasen genom att dekorera med ätbart glitter. Festligt och fint.

 

Håll maten fräsch.

Under en studentmottagning kommer och går gäster under flera timmar. Vänner till studenten stannar oftast en kortare stund medan andra gäster stannar betydligt längre. Se till att mat och dryck inte står framdukat i direkt solljus.   

Vi skapar helheten.

Vill du ha hjälp med hela paketet? Inga problem! Gourmet Sofie erbjuder inte bara catering av studentbuffé. Vi hjälper dig att rama in hela arrangemanget. Det kan vara allt från dryck, porslin, dukning, serveringspersonal, möbler och blommor.


Hör av dig till oss så berättar vi mer.

NYTTTT