031-140 160

Gourmet Sofie har maten för vegetarisk catering i Göteborg.
För oss är den vegetariska och veganska kosten en självklar del i ett modernt kök. Vi brinner för att skapa recept med smaker och texturer som resulterar i nyttiga, mättande och gröna måltider. Testa något från menyn!

 

Vårt kunniga köksteam på Gourmet Sofie är duktiga på vegetarisk catering i Göteborg. Sedan 1997 har vi lagat mat med kärlek. Ekologiskt och varor i säsong ligger oss varmt om hjärtat. Vi väljer våra råvaror med omsorg och lagar traditionell mat med modern twist från grunden. Vi har ett brett sortiment av vegetarisk och vegansk catering i alla våra olika produktgrupper.

 

Hos oss på Gourmet Sofie pågår ett kontinuerligt kvalitetsarbete där vi genom vår nyfikenhet, kreativitet, kunskap samt vårt genuina intresse för mat tillsammans med flexibilitet och lyhördhet för kundens önskemål och branschens utveckling ständigt utvecklar vår matlagning och processer för att uppnå största möjliga kundnöjdhet för en lyckad tillställning. Vårt utbud av vegetarisk catering utökas hela tiden eftersom vi märker en allt större efterfrågan på vegetarisk catering

 

Hållbar utveckling är självklart för oss på Gourmet Sofie. Vi arbetar aktivt med att minska verksamhetens belastning på miljön och bedriver vår verksamhet ansvarsfullt och enligt standarderna ISO 9001, ISO 14001 för att säkerställa ett systematiskt kvalitets- och miljöarbete i företaget vilket är en trygghet för våra kunder och samarbetspartners. Närproducerat och att använda varor i säsong ligger i linje med vårt koncept. Genom att välja allt mer ekologiska produkter och tjänster i så stor utsträckning som möjligt bidrar vi till en bättre värld. Vår miljöpolicy är levande och en naturlig del i vårt dagliga arbete och vi minskar kontinuerligt vår miljöpåverkan med fokus på energi, kemikalier och transportområdet.

Varmt välkommen till oss på Gourmet Sofie – Catering för alla tillfällen!

 

Vårt proffsiga köksteam på Gourmet Sofie är mycket duktiga på goda vegetariska och veganska alternativ. Vi har ett brett sortiment av vegetarisk och vegansk catering: bufféer, mingelmat, á la carte, frallor och veckans luncher (varma och sallader) mm. Veckans rätter byter vi ut varje vecka se respektive rätter för meny.

God mat är till för alla, oavsett preferenser eller specialbehov. 

Vår catering levereras kall till dig på engångsfat. Du värmer lätt upp den enligt våra instruktioner. Vill du lyxa till det kan vi leverera maten varm till dig, serverat på vårt eller ditt porslin.

Vegansk och vegetarisk catering i Göteborg

Vill du ha hjälp med hela arrangemanget? Vi på Gourmet Sofie erbjuder inte bara vegetarisk catering utan vi kan även hjälpa till med serveringspersonal, porslin, förpackning, drycker, möbler, blommor mm om du vill.

Hör av dig så hjälper vi dig gärna!

Catering Vegetariskt Mingel Göteborg

Med stadig hand skapas vackra uppläggningar. 

Vegetarisk Catering

Goda matminnen att dela med dina gäster.