031-140 160

Picknickmat.

Vi skapar läcker catering av picknickmat till dig som vill njuta av måltiden ute i det fria.

Varför inte beställa catering av picknickmat och inta någon av Göteborgs vackra parker. När det stundas fest, möhippa eller kick-off passar picknick alldeles utmärkt. Det är enkelt att beställa catering av picknickmat då vi levererar kompletta paket. 

Sedan 1997 lagar vi mat med kärlek och väljer våra leverantörer med omsorg. 

Rätterna är tillagade på ekologiska, närproducerade och MSC-märkta råvaror och ligger oss varmt om hjärtat. Vi väljer de bästa råvarorna med kvalitet, säsong och hållbarhet i åtanke. I kombination med känsla, nyfikenhet och kunskap skapar vi traditionell catering med modern twist till både företag och privatpersoner. Läs mer hur vi arbetar med hållbar utveckling.

Om du eller någon av dina gäster önskar specialkost, glöm inte att tydligt informera oss om vilka livsmedel som ska uteslutas ur din beställning. Vår catering av picknickmat levereras kall till dig på engångsfat. 

 

God mat är till för alla, oavsett preferenser eller specialbehov. Vi har lång branscherfarenhet och har goda tips för att lyckas med picknicken.

Vi har många olika förslag på vad som passar för en picknick i det gröna (eller på kontoret i värsta fall om det regnar). Fräscha sallader, buffé att duka upp, matiga wraps… Hör av dig så hjälper vi dig att hitta något passande för just er picknick i Göteborg.

Kanske vill ni prova någon av våra tre sommarbufféer?

 

Catering av picknickmat till dig som njuter av måltiden ute i det fria.

Gourmet Sofie skapar njutbara tilltugg till alla tillfällen – inne som ute.

Picknick till dig som ska fira kollegan eller vill skapa en lättsam företagsaktivitet.

Gourmet Sofie Catering ordnar catering av picknickmat, sallad eller wraps. Kanske ska ni fira av en kollega som ska hem på föräldraledighet eller helt enkelt bara samla arbetsteamet på en trevligt mingel utomhus. Vi har helt enkelt den perfekta maten för alla tillfällen. Du beställer enkelt din catering av picknickmat av oss. 

Beskriv för oss vilka gäster som kommer och syftet så berättar vi vad som ska serveras för att skapa gynnsamma förutsättningar för en lyckad picknick. Vi är vana att ordna mat efter specialkost och anpassar menyn efter dina önskemål.

Hör av dig till oss så hjälper vi dig med din planering.

 

picknickmat_1