031-140 160

Bra Catering Göteborg

Söker du en bra catering i Göteborg så har du hittat rätt!
Vi levererar högkvalitativ, vällagad och fräsch catering i Göteborgsområdet. Vår specialitet är cateringbufféer med teman för alla tillfällen. Vi erbjuder även cateringlunch, middag, julbord, mingelmat med mera och vi kan ta hand om hela cateringarrangemanget med personal, porslin, möbler, dukning och blommor. Vi har många förslag på vegetarisk och vegansk mat samt är vana vid all sorts specialkost.

Ekologiskt och närproducerat ligger oss varmt om hjärtat och när vi väljer råvaror har vi alltid kvalitet, säsong och miljö i åtanke. Med vår kombination av kärlek till råvarorna, känsla, nyfikenhet och kunskap skapar vi bra catering Göteborg med modern twist till både företagscatering och privatcatering.

Catering för alla tillfällen

När du beställer catering av mat ser vi till att alla kommer att njuta av den. Vår meny är bred och vi kan leverera allt ifrån bufféer, dagens luncher till trerättersmenyer. Oavsett vilket typ av event du planerar hjälper vi dig. 

Behöver ni catering till frukostmötet, kickoffen eller avtackningen så erbjuder vi även mat som passar till dessa tillfällen.

Det gröna köket ligger oss varmt om hjärtat och vi serverar mat till såväl vegetarianen som veganen. Vi är vana att ordna mat efter specialkost och anpassar menyn efter ditt företags förutsättningar. Om du eller någon av dina gäster har specialbehov, glöm inte att tydligt informera oss om vilka livsmedel som ska uteslutas ur din beställning. God mat är till för alla, oavsett preferenser eller specialbehov. 

Vi har gedigen kunskap och är erfarna i vad som passar bäst på den tallrik du vill servera – oavsett om dina gäster är nya affärskontakter, kollegor eller dina vänner. Beskriv för oss vilka gäster som kommer och syftet med tillställningen. Vi ger dig tips på vad som passar att serveras för att skapa gynnsamma förutsättningar och ett lyckat arrangemang.

Bra catering Göteborg med miljö och kvalité i fokus

För oss är ekologiskt och närproducerat en självklarhet. När vi väljer råvaror har vi alltid säsong, kvalitet och miljö i åtanke. Det bygger smak och är skonsamt mot miljön. Är det möjligt använder vi främst ekologiska, närproducerade och MSC-märka råvaror. Vi strävar ständigt åt att minska verksamhetens belastning på miljön och arbetar därför enligt standarderna ISO 9001, ISO 1400 för att säkerställa ett systematiskt kvalitets- och miljöarbete i företaget, vilket är en trygghet för våra kunder och samarbetspartners.

Vi hjälper dig att skapa helheten.

Vill du ha hjälp med hela paketet? Inga problem! Gourmet Sofie erbjuder inte bara catering av mat utan vi hjälper dig att rama in hela arrangemanget. Det kan vara allt från dryck, porslin, dukning, serveringspersonal, möbler och blommor.

 

Har du funderingar kring ditt event kommer vi gärna på ett personligt besök. Vi har lång branscherfarenhet och alltid goda tips för att lyckas med eventet. 

 

Hör av dig så hjälper vi gärna dig!

 

Bra catering Goteborg

Med stadig hand skapas vackra uppläggningar. Bra Catering Göteborg

Catering bröllop_2

Bra Catering Göteborg – goda matminnen att dela med dina gäster.