Jul, Nyår, Påsk, Student, och Midsommar

Familjen Petersen på Gourmet Sofie har lång och gedigen branscherfarenhet. Vi levererar catering till företag och privatpersoner i Göteborg, och hjälper gärna till med tips och råd. Beställ vällagad mat till Jul, Nyår, Påsk, Studenten, Midsommar eller andra festliga tillfällen. Genom Gourmet Sofie får du traditionell catering med modern twist. Vi väljer de bästa råvarorna med kvalitet, säsong och vår planets bästa i åtanke. Dessutom kan vi hjälpa till med allt omkring, som personal, möbler, porslin, dukar och dekorationer.
Säsongsbuffé


Julbord, jultallrik eller julmingel

Välj vad som passar tillfället bäst – ett litet eller stort julbord, jultallrik (även vegansk) eller kanske ett mysigt julmingel? Eller varför inte ett prova ett vegetariskt julbord i år? Beställ innan första advent så bjuder vi på julgodis och pepparkakor!

Vill du boka catering av julbord/jultallrikar till ett större sällskap (över 40 personer)? Kontakta oss för offert på tel 031 – 140 160 eller via e-post info@gourmetsofie.se.

Till Juldagen/Annandag jul kan du beställa traditionell kalkonmiddag:
(hämtas 23/12 fram til kl 14.00)
Kalkonbröst (trancherat) med timjansstekta Morötter, Bacon- & lökfräst Brysselkål, Svartvinbärsgelé, Gammaldags Gräddsås och .persiljeslungad Kulpotatis 235 kr per person (inkl moms)

Julmeny


Nyårsmeny eller buffé

På nyårsafton erbjuder vi tre nyårsmenyer och två bufféer.

Nyårsmeny


Påskmenyer

Fira påsken på arbetet eller med familj och vänner med god mat. Vi erbjuder både Påsktallrik och Påskbuffé! Mer information kommer…


Studentmenyer

Fira Studenten med goda och vällagade bufféer. Mer information kommer…


Midsommar

Fira Midsommar med familj och vänner. Vi erbjuder Midsommartallrik och Midsommarbuffé! Mer information kommer…