031-140 160

Senaste nytt.

Nu är vi klara med årets julemeny

13:55 | 15-09-2022

Nu har vi publicerat 2022 års julmeny och ser fram emot alla beställningar.

Vi hjälper dig att göra firandet extra smakfullt. Botanisera i menyn och välj vår populära julbuffé eller vår läckra jultallrik. I vårt utbud hittar du också en god vegansk jultallrik

Vi rekommenderar att ni beställer så snart som möjligt, risken är att vi blir fullbokade, förra julen var vi fullbokade vissa datum mer än en månad i förväg.

Beställer ni innan första advent bjuder vi på julgodis.

Vi bjuder även på valrhona choklad kommande tre veckor om ni beställer buffé eller lunch.

Hösten är kommen!

13:55 | 15-09-2022

September är här och hösten är nu äntligen kommen. Bufféer, sallader, wraps, smoothies och kaka byts ut till nya alternativ som alla går i höstens tecken!

I samband med att hösten startar så arbetar vi för fullt med att färdigställa våra julmenyer som inom kort kommer att presenteras på hemsidan.

Välkommen med din förfrågan och beställning för höstens alla möten, luncher, fester och event!

Bli en av oss

11:30 | 31-08-2022

Vi är ett växande företag och är alltid intresserade av att komma i kontakt med dig som har passion för god service och hög kvalitet. 

Nu söker vi:

  • En kock
  • En kallskänka

Välkommen att skicka in din ansökan till oss!

Valrhona chokladbit bjuder vi på!

12:30 | 18-08-2022

Nu när är ni tillbaka på kontoret efter semestern kanske ni behöver lite fräscha sallader eller en läcker buffé till planeringsmötet? Vi har många förslag!

Kärlek till mat sedan 1997
Gourmet Sofie firar ju fantastiska 25 år och det skall vi fira hela 2022 med olika erbjudanden så håll utkik!

Under vecka 34, 35 och 36 bjuder vi på en 70% chokladbit från Valrhona till alla som beställer någon av veckans rätter eller en buffé så passa på och beställ!

Höstmeny från 5 september
Vi håller på att komponera årets höstmeny med bufféer, smoothie, wraps, kaka, fräscha sallader med varor i säsong. Presenteras inom kort på vår hemsida.

Vi märker ett enorm uppsving för den vegetariska och veganska kosten och det glädjer oss mycket eftersom vi under många år haft ett brett utbud. Vårt köksteam är duktiga på all specialkost så har du funderingar för egen del eller för någon av de inbjudan gästerna så kontakta oss så hjälper vi gärna till. Visste du förresten att vid alla bufféer på hemsidan finns en allergilista i pdf att kika på! Och alla veckans sju rätter är märkta med  vilka allergener de eventuellt innehåller, smidigt och enkelt.

Behöver ni hjälp med planering av maten till höstens möte och event så är vi gärna med vår input.

Välkommen med din förfrågan och beställning för höstens alla möte, luncher, fester och event!  

Vi är tillbaks i vårt kök!

12:30 | 04-08-2022

Semestern är slut för oss och vi är åter på plats i vårt härliga kök på Nordenskiöldsgatan, redo för er!

I skrivande stund håller vi på med förberedelser för lördagens alla beställningar – några bröllop, 50-års kalas, möhippa, picknick i det gröna. familjefest, 70-års kalas, mingel i trädgården… Och våra gäster skall äta snittar, tre rätters middag och bufféer på olika teman. En riktig rivstart – kul!

Nu är vi ett stort team här på Gourmet Sofie som bara väntar på att laga mat för er!

Vi ser fram emot en härlig höst och håller tummarna för att det börjar lika bra som det avslutades innan sommaren med mycket beställningar.

Sommarmenyn gäller fram till början av september så passa på att beställ någon av de tre säsongsbufféer eller säsongens kalla tallrikar!

Välkommen med din förfrågan och beställning för höstens alla möte, luncher, fester och event! 

Semester 4 juli - 5 augusti!

09:30 | 30-06-2022

Sommaren är här och så underbart med sol, värme och härliga sommarkvällar!

På Gourmet Sofie tar vi semester från måndag 4 juli och är åter på plats slutet av vecka 31 för att förbereda för den helgens bröllop och kalas. Från måndag 8 augusti är vi igång som vanligt och är redo för alla era beställningar av luncher, mat till kick-offer, kundevent mm.

Vi har haft mycket att göra i maj och juni, till och med lite mer än före pandemin. Efter flera år av oro angående mitt företags existens är det obeskrivligt skönt att återigen ha full rush. Vi var till och med fullbokade flera dagar i juni och det var mentalt mycket jobbigt att säga nej till kunder. Men att bibehålla kvaliteten och leva upp till våra kunders höga förväntningar på vår mat väger tyngre.
Ni skall alltid kunna lita på att vi levererar på topp! Fick just detta mail av en kund:

“Tack för den fina maten igår. Fantastiskt gott som vanligt! Nu är det snart semester och jag vill tacka er för ett kanonbra samarbete under våren och sommaren.

Önskar er alla en riktigt härlig sommarsemester! Hälsa er personal att de gör ett fantastiskt jobb 😊”

Det är oroligt i vår omvärld vilket resulterar i kraftigt (och ständigt pågående!) höjda priser på råvaror, el, transporter och engångsmaterial som följd. Det är en stor utmaning för oss på Gourmet Sofie och vi har tät kontakt med våra leverantörer för att hitta så prisvärda alternativ som möjligt.

Det skall bli intressant att till hösten få se om den ökade efterfrågan på våra cateringtjänster består eller om det var ett resultat av uppdämt behov under pandemin. Dock satsar vi och har anställt flera nya proffsiga personer till vårt härliga team och ser fram emot en spännande höst med mycket beställningar!

Under sommaren besvarar vi mail och lyssnar av vår svarare så välkommen att maila in förfrågningar och beställningar för höstens alla event!

Vi önskar er alla en underbar sommar med många lata dagar, bad, sol och värme!

Midsommarlunch!

12:30 | 13-06-2022

Även denna vecka har vi mycket att göra vilket är så roligt.
Picknickar i det gröna, studentmottagningar, arbetsluncher, 50-årsfester, bröllop, afterwork, mingelevent mm. Tyvärr har vi varit tvungna att tacka nej till flera av er kunder på grund av att vi inte vill ta på oss mer än vi klarar av för att hålla kvaliteten. Vi hoppas på er förståelse och för hösten riggar vi för lika mycket att göra och rekryterar nu fler personer. Så känner du någon i kallskänka eller kock som söker nytt uppdrag från i höst så be hen kontakta oss!

Midsommarbuffé eller midsommartallrik i det gröna eller på jobbet! 

Kika på “Säsong & Inspiration” för årets midsommarmeny.
På midsommarafton har vi stängt så du hämtar din mat dagen innan.

I år stänger vi för semester 4 juli – 5 augusti så vi tar emot beställningar i ytterligare tre veckor. Vi läser mail och lyssnar av vår svarare även under sommaren så boka gärna höstens event i god tid!

Nästa vecka är det redan midsommar!

Välkommen med din beställning eller förfrågan till oss!

Picknick i det gröna!

15:30 | 01-06-2022

Göteborg har många fina grönområden för picknick och vi på Gourmet Sofie har maten! Duka upp en härlig buffé, en wraps att äta på stående fot, ett lunchmöte med fräsch sallad eller kanske en frukostbuffé för bra start på dagen! Botanisera i vår meny och hör av dig om det är svårt att välja. 

Välkommen med din beställning eller förfrågan till oss!

Sommarlunch

11:30 | 20-05-2022

Vi har ett stort urval av catering för sommarlunchen. Vi hjälper dig att göra sommarlunchen extra smakfull. Utforska menyn och välj någon av våra populära sommarbufféer eller vår läckra sommartallrik. I vårt utbud hittar du också en fräsch vegetarisk sommartallrik.

Välkommen med din beställning eller förfrågan till oss!

Beställ picknick

11:30 | 05-05-2022

På Gourmet Sofie har vi många förslag på vällagad och fräsch mat som passar för picknick i någon av våra fina grönområden i Göteborg med omnejd.

Kika i vår meny på sallader, bufféer och wraps. Vill du ha hjälp så kontakta oss!

Catering av lunch till arbetsplatsen.

12:15

02 – 04 – 2022

Härligt att det arbetas på arbetsplatserna igen. Åtminstone några dagar i veckan. Passa på att beställa direkt till jobbet, vi levererar fraktfritt i city vid beställning för 8 personer eller fler. En matig lunchsallad, en varm husmanskost, en somrig buffé eller fräscha wraps finns såklart på menyn! Det är enkelt och smidigt att beställa catering från oss. 

Välkommen att botanisera i vår meny och hitta din favorit. 

Dags att beställa påsklunch till jobbet.

16:30

31- 03 – 2022

Påsken är alltid ett tydligt vårtecken och det är hög tid för dig att lägga din matbeställning till påsklunch.  

Vi har ett stort urval av catering för påsklunchen. Vi hjälper dig att göra påsklunchen extra smakfull. Utforska menyn och välj vår populära påskbuffé eller vår läckra påsktallrik. I vårt utbud hittar du också en fräsch vegansk påsktallrik. När du beställer catering frigör du din tid så kan du lägga den på att vara en del av firandet. 

Om du eller någon av dina gäster önskar specialkost, glöm inte att tydligt informera oss om vilka livsmedel som ska uteslutas ur din beställning. God mat är till för alla, oavsett preferenser eller specialbehov.